Jagten på ankeret...

Hørt inden morgenmaden i dag

 

img_0882

Overhørte ungernes samtale inden morgenmaden i dag. De har de vildeste snakke om hvad de har lyst til af mad. Og det drejer sig oftest om kød. Alt slags kød; bacon, bøffer, frikadeller, kebab osv… Det er også længe siden vi har fået andet end frugt, kylling, grøntsager og fisk.

Nå, men i morges var samtalen sådan her:

Bertram: Åhr, jeg savner farfars frikadeller.
Liva: Jeg savner alt mad fra Sams pizzeria (vores gamle lokale pizzamand på Østerbro).
Gustav: Jeg savner kebab…forestil dig lige en durumrulle. Og farfars forlorne hare.

Denne samtale fandt sted, efter Gustav havde brugt en halv time på at kigge i mormors bagebog og højt drømme om alle de ting vi kunne bage – mest ting med kødfyld. Mad fylder meget disse dage.
Og så kastede vi os over vores røvsyge havregryn og ellers virkelig lækre passionsfrugter. Liva drømmer om at der bliver sendt kød til os..men det går nok ikke.

4 kommentarer

 • Christina

  Elsker at hører og læse jeres beretninger fra jeres rejse. Special ungernes ” guldkorn” 😉 . Vi er ved at planlægge vores jord omsejling som vi påtænker skal være om 4 år , så det er super relevant for os at læse jeres ‘ blogger ‘ . Fortsat god vind og glæder mig hvergang over , når der dukker noget op på min mail om jeres tur 😉 . Kh. Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Fedt at du læser med! Og endnu mere fedt at I selv planlægger en tur. Det vil I ikke fortryde. Skriv endelig hvis I har spørgsmål til det ene eller det andet. Måske kan jeg svare. Rigtig god dag til dig. Kh Cille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha. Altså frikadeller ér jo altså også bare godt 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jagten på ankeret...