Stadig vores hjem

Hund, brødrister og elkoger – ren luksus!

Vi er flyttet på land. Væk fra båden og kulden og følelsen af rastløshed på grund af manglende plads. Liva er syg, jeg er heller ikke helt på toppen og Sylle snotter. Men i morges pakkede vi vores tasker og dyner og begav os i stormvejr mod redningen og den trygge base for de næste 8 dage.

Jeg har både ristet brød i brødristeren og kogt vand i elkogeren. Og Liva har placeret sig pladask foran det store fjernsyn, med en del flere kanaler, end vi har på båden.

Som den bedste bonus, indgår der også hund i det her lejlighedslån. Så vi har hund de næste 8 dage. Og brødrister og elkoger. Jeg tror ikke det kan blive meget bedre.

Jeg har besluttet ikke at flytte tilbage til båden. Vi bliver sløje af det – og det magter jeg ikke mere af. Så nu krydser vi fingre for, at der viser sig en anden mulighed om 8 dage – og ellers finder vi på noget.

Måske overtager vi huset i weekenden – men nu er det sgu også så tæt på den 31., at det ville være skørt at vente meget længere. Og så venter der lige 2-3 ugers byggeri.

I aften skal vi fortælle røverhistorier fra vores tur. Jeg er sikker på, at det giver en masse god energi, så det sidste snot forsvinder.

Alt er godt. Snottet, men godt.

2 kommentarer

 • Lene Jacobsen

  Hej Rosentofter – måske kan jeg formidle, at I kan leje en p.t. tom lejlighed i Kbh K i et par måneder. Har det interesse?? (har kendt familien Rosentoft fra drengene var små i Virum)20 68 1574

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Det var ellers super sødt af dig. Tak. Vi har løst det og snart er ventetiden slut…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stadig vores hjem