Solen vandt ikke i dag!

Hvor er der en voksen?

Jeg er ramt af influenza. Men kan i dag sidde oprejst og vil lige udnytte forbedringen til at få et vigtigt budskab ud!

Det handler selvfølgelig om normeringen i vores daginstitutioner. Jeg skrev om det her – Læs her!

Og det er sgu vigtigt, at vi bakker op. For sammen er vi stærkest. Heldigvis er der en god bevægelse i gang på de sociale medier lige nu, men der er behov for mere opbakning.

Kom og deltag i demo den 6.april. Mere info følger…men jeg er sikker på, at der er en by nær dig, hvor din stemme er vigtig!

Jeg vil de næste dage bringe eksempler fra den hverdag, som mange forældre/pædagoger/børn oplever at stå i hver eneste dag. De eksempler viser ganske tydeligt, hvorfor vi er nødt til at stå sammen.

Lige om lidt er det bådbabyens virkelighed. Jeg kunne vælge holde ham hjemme et par år mere. Men vi er grundlæggende vilde med tanken om det sociale samvær med andre børn og voksne (og jeg er grundlæggende også ret vild med at have bare lidt tid med egne projekter) – vi oplever gode og engagerede pædagoger. Men vi oplever for lidt tid og for få hænder. Og det er vores pligt, at råbe højt om det! Det skal gøres bedre!

Kom! For sammen er vi stærkest!!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solen vandt ikke i dag!