Fordi der skal være flere hverdage, vi husker ...

I Kløvedals fodspor

Vi holdt vores sidste foredrag i marts, lige inden Corona lukkede Danmark ned. Vi sluttede af med et brag og det var det smukkeste sted, vi indtil nu har holdt foredrag. det var nemlig på Museet for Søfart i Helsingør. Vi var booket til at tale i anledning af Kløvedals udstilling og skulle skyde et nyt fokus i gang. Museet havde nemlig fokus på “Familier, der vil forfølge deres drøm om eventyr”. Og der skulle vi komme med inspiration og fortælle vores historie.

Verden rundt i familiens skød

Det var en kæmpe ære og en kæmpe oplevelse. Og den udstilling kan virkelig anbefales (også selvom man ikke kan se og høre os på scenen).

Vi havde Gustav med på scenen og han gav sit perspektiv på vores eventyr. Det var en stor oplevelse for alle.

Vi troede egentlig, at vi havde talt nok. Vi havde en periode, hvor vi var trætte af at høre os selv fortælle de samme historier, gennemgå de samme følelser og vise de samme billeder. Men nu savner vi det! Vores pause har varet længe nok og vi vil gerne i gang med at inspirere igen.

Såååååå, hvis du kender til steder, sejlklubber, biblioteker, foreninger, museer eller andet, som gerne vil sætte fokus på eventyr og frihed, så må du endelig sende dem i vores retning. Eller måske vil du selv booke os. Vi har holdt ca 25 foredrag indtil videre og er faktisk blevet virkelig gode. Og så savner vi det – og det er jo et skide godt udgangspunkt.

Læs om vores foredrag og book os her.

Og ellers så nyd din søndag. Herhjemme er der ikke vanvittigt meget eventyr lige i dag. Med mindre støvsugning, gulvvask, indkøb og madlavning kan defineres som eventyr. Det kan det vist ikke, men i dag er det helt ok.

Bahamas båd

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fordi der skal være flere hverdage, vi husker ...