Helt som hjemme - og så ikke alligevel

Jardin de Balata, Martinique

Hjemme fra en dejlig dag i Martiniques botaniske have, Jardin de Balata.

Vi startede morgenen med småsnak og mange børn på vores lille båd. Tre af de søde Drum-børn sov hos os i nat og der var derfor børn på alle tænkelige flader. Super hyggeligt. De fik en morgenmads-pakke med i land og Christian og jeg pakkede frokosttasken i ro imens.

Afsted klokken 10 med Drum, Polonica, 7Seas og en ny Australsk båd med 3 søde børn, som nu er blevet en del af kliken. Alle hygger og snakker på kryds og tværs. Og vi kan fylde en hel bus, når vi er på tur.

Jardin de Balata var ret fantastisk. Pisse dyr i entré. Men fin og sjov både for børn og voksne. Hængebroer fra træerne og smukke blomster.

Og da vi først havde accepteret de franske, lidt stramme regler om at man IKKE måtte have mad og drikke med i parken, så blev det en hyggelig tur. Vi havde medbragt trækvogn proppet med køletaske med sandwich, frugt, kiks og drikkevarer. Tæpper, tallerkener, glas og kameraer. Og vi har set skøre ud. Og meget glade og picnic-agtige. Men altså, trækvognen måtte låses inde og vi måtte pænt acceptere ikke at flade ud på et tæppe med god mad.

img_0762 img_0765 img_0759 img_0763 img_0760

img_0758 img_0764 img_0766

Nu er vi hjemme på vores egen græsplæne igen. Her må vi godt sidde på tæpper med vores mad og drikke.

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Helt som hjemme - og så ikke alligevel