Hvaler, vind og vin

Jeg blinkede jo bare…

Da vi tog afsted hjemme fra Danmark, brugte mit store teenagebarn str 39/40 i sko. Jeg kunne – med lidt god vilje og en tyk sok – godt stjæle hans sko, hvis jeg ville. En ret urealistisk tanke, når man tænker på lugten…men altså jeg kunne godt!

I dag har vi lige købt nye sko til ham for første gang på turen. Han bruger str 43 nu!! Hvad sker der for det? Hvor blev de der små fine bløde fødder af. Det er da virkelig mærkeligt, at han kan bruge str 43, når han lige har brugt 39/40.
Og på den anden side forstår jeg bedre nu, hvorfor han tabte 4 tånegle efter at have været på vandretur i sine (åbenbart) meget for små sko i 2 dage.
Stakkels barn. Nu med store fødder. Og jeg blinkede jo nærmest kun.

Her ser de jo slet ikke kæmpe ud, men til gengæld helt fine og rene.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvaler, vind og vin