Lever vi det rigtige liv?

Jeg er her stadig!

Nu er det så længe siden, at jeg næsten havde glemt, at jeg havde en blog, hvor jeg engang elskede at tømme hovedet og lade alle jer følge med. Heldigvis fik jeg en mail, der gjorde mig opmærksom på det og tvang mig til at hoppe ind forbi. Så nu kommer der en update.

Der er godt nok sket meget siden sidst!!

Vi har købt lejlighed og står lige nu i det største kaos, vi nogen sinde har oplevet. Vi trøster os med, at det gør alle lige nu. Det er dog en ret ringe trøst, for det betyder jo ikke at vi får det bedre.

Vi flytter i næste weekend. Christian er ved at bygge en 3 værelses lejlighed om til en 5 værelses. Det er noget af et arbejde, selv for ham. Jeg er isoleret i havnen med 4 børn, der stritter i hver sin retning. Jeg har besluttet at jeg godt må skrue ned for ambitionerne og i stedet finde balancen i det her kaotiske hverdagsliv. Intet er normalt lige nu og vi må derfor opfinde en struktur, som gør at vi kan være i det. Det har jeg i dag skrevet lidt om i Politiken:

Plejer er død!

Jeg er gået i luften med Freeliving den 1.marts. Det gik flyvende den første uge og så kom Corona. Lige nu fylder frygten hos alle, og så er det sgu svært at skyde eventyret i gang. Men det skal nok komme. Hop ind og tjek det ud, måske kan du finde redskaber til at komme igennem den næste svære tid:

Freeliving

Jeg er gået endnu mere i luften med min egen lille biks og har fået spændende kunder. jeg skriver og skriver og jeg elsker at få lov til at formidle stort og småt. Men der er lidt stille lige nu… Til gengæld har jeg fået så fin en hjemmeside:

Cille Rosentoft

Sylvester er blevet 2 år! Den lille bådbaby snakker og snakker og bander som en havnearbejder. Vi er slet ikke i tvivl om hans tilhørsforhold til denne familie! 4 dage hjemme med sine søskende har virkelig gjort noget ved forbruget af “FUCK”. Heldigvis er vi ikke så sarte og der er ingen vuggestue til at opdage hvordan han snakker lige nu;)

Pas på jer selv og bliv hjemme. Vi ses på den anden side. Og snart er der liv herinde igen! Og på gaderne!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lever vi det rigtige liv?