Rejsebrev fra ungerne (ukendt nummer)

Jordemoder, alenetid og strand

Har i dag snydt mig til en time i mig helt eget selskab. Det var tiltrængt. Og virkelig dejligt. Og meget længe siden.

Startede morgenen med et besøg på hospitalet, – havde en aftale med en jordemoder kl 9. Alt var fint. Fik tjekket hans hjertelyd i en halv time og han tonsede derud af. Ingen tegn på at han er på vej ud lige nu og jordemoderen gav mig venligst en tid igen om en uge. Jeg gider bare ikke rigtig at se hende igen om en uge…jeg vil hellere bare føde nu.

I venterummet hang denne seddel og gjorde opmærksom på den der betaling, som vi allerede har mærket virkelig meget til. Det koster 75 euro pr konsultation…:

img_0775

Men i dag ville ingen have betaling. Meget mærkeligt og jeg troede flere gange at de ville komme løbende efter mig. Men nej, ind og ud af hospitalet – ganske gratis (måske indtil de opdager at de har lavet en fejl?).

Så var planen at jeg skulle ringe til Christian, så jeg kunne blive hentet at drengene og blive bragt tilbage til båden – til ungerne, deres behov for mad, drikke, snak, selskab osv… Og det er jo for det meste så hyggeligt. Men i dag snød jeg. Jeg lod bare som om jeg ikke var færdig så hurtigt og satte mig på en café. Helt alene med en café au lait og tid til at høre på franske lyde og se på roligt vand.

Fik dårlig samvittighed efter en halv time og ringede til dem. Men nåede at få en hel time i solen med en kaffe. Alene. Og det virkede. Jeg er slet ikke så træt.

Nu er vi på stranden. Jeg er blevet snakket til de sidste 3 timer, jeg har badet, smagt sandkager, dækket behov for mad og drikke, gået med den lille røde på toilettet sådan ca 100 gange. Og det er helt ok.

img_0779

img_0778

Og så har jeg måske også indstillet mig på at ham lillebror først kommer en gang i næste uge. Så føles det ikke helt så tungt og hårdt at bære på ham i den her varme.

2 kommentarer

 • Hildur

  Åhh den magiske ventetid. Hvornår har du termin (hvis man arbejder med sådan noget sydpå ;)). Tænker på dig og glæder mig til at høre nyt og ikke mindst se dig til sommer 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Jo, de spiller også med termin her… Men det gør baby åbenbart ikke!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejsebrev fra ungerne (ukendt nummer)