Om ungerne

Kælehajer, svømmende grise og pink leguaner

Vi har været ved Staniel Cay tre dage og nætter nu. Heldigvis valgte vores nye venner på Dos Equis, Stray Cat og Tiny Bobbles at følge med. Så dem har vi hygget og hængt ud med – og på den måde kom også Staniel Cay til at føles lige så fantastisk og rigtigt som Georgetown. Derfor har den ene dag også taget den anden her – og én overnatning blev til tre. Vi har nået det hele; fodret og klappet hajer, sagt hej til de pink leguaner, dykket i Thunderball grotto (som har været med i en James Bond film), klappet de svømmende grise på stranden og lavet bål på stranden. Mange af stederne her er meget besøgte – og proppet med turister. Det tager sgu lidt af charmen…men det fede ved at ankomme i egen båd er jo så, at man altid kan vælge at komme igen, når alle turistbådene er sejlet videre. Og på den måde endte det med at jeg var helt alene i den der smukke grotte sammen med mine to største drenge. Det var magisk. Christian ventede i dinghyen med lillebror og Liva legede med canadiske Eva på hendes båd. Det var ret særligt og længe siden jeg har bevæget mig noget som helst sted uden en baby på maven eller ved brystet

Nu er det aften. Lillebror sover. Liva sover hos sin nye canadiske veninde Eva på deres 43 fods katamaran, som virker så uendeligt meget større end vores lille Johanna.

Og vi sidder i mørket i cockpittet og tager afsked med et sted, en stemning og i morgen også med gode venner.
Nassau venter på os. Xarradola – den danske båd der også skal krydse i år – venter på os. Lillebrors ægte pas venter på os i Nassau (det er en lang historie!).
Og som det ser ud nu, venter det der Atlanterhav på os på søndag. Det bliver vildt. Vejrudsigten følges nøje og vi håber altså på afgang søndag den 6. maj. Måske kan vi nå over inden Bertrams 12 års fødselsdag den 26. maj! Så har vi kun skippers 40 års fødselsdag at fejre der midt på havet.
Og når vi kommer i land på Azorerne på den anden side, står mormor og morfar og tager imod os. Og de skal møde deres yngste barnebarn for første gang. Det bliver også ret vildt!

img_1552 img_1553

img_1545

img_1549

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om ungerne