Besøg hjemmefra

Karmameju – selvfølgelig er der plads på båden!

Med affiliate links

Da vi pakkede til turen hjemme i DK, var der som skrevet tidligere ikke plads til noget som helst overflødigt…alt blev overvejet, vendt og drejet (undtaget bamser åbenbart, men der gælder andre regler, jo). Jeg besluttede hurtigt, at det kun skulle være lækre kvalitetsting, som skulle medbringes. Noget som skulle kunne holde hele vejen, på trods af virkelig meget slid, ikke så meget vask, men til gengæld virkelig meget vind og saltvand. Vi skulle kun medbringe ting, som vi kunne forsvare at bruge plads til på båden. Og det kan nok ikke komme bag på jer, at vi ikke altid er enige om hvad der er virkelig vigtigt og hvad der er mindre vigtigt!

Jeg havde længe været ret lun på det danske mærke Karmameju (se lige alle deres lækre varer her) og havde endnu længere drømt om deres skønne kåber. Da først jeg begyndte at undersøge deres varer, drømte jeg om det hele…tæpper, cremer, sokker osv.
Men sådan gik det til – at da der blev smidt ud og smidt ud og smidt ud – også pludselig landede fem styks ægte luksuskåber (køb her)

og fem styks ligeså ægte luksustæpper (køb her)

og to styks mega bløde og varme hyggesokker (køb her) hjemme på Nordre Frihavnsgade.

image image

Christian var i begyndelsen helt uforstående overfor at skulle pakke båden med den slags overflødigheder…men jeg fik hurtigt børnene med på mit hold og introducerede dem for deres helt egen luksus kåbe. De boede i deres kåber næsten hele sommeren.

image image

Og er fortsat med at leve deres sejlerliv i den. Når vi bader i marinaerne, er det jo super smart at kunne slentre til og fra bad (ja, man slentrer, når man har så lækker en kåbe på) i sin kåbe.
Og når vi har brug for hygge, eller når vi sejler nat, eller når vi bare trænger til det, pakker vi os ind i tæpperne og føler os hjemme. Det er ikke ligegyldigt, hvad man fylder båden med og jeg bliver en lille smule mere lykkelig og tryg, når jeg pakker mig ind i mit tæppe og mine sokker og gør klar til en kold nat på havet.

Og så gør det heller ikke noget, at vi ved, at tæpper, kåber og sokker også holder om 2 år, når vi er tilbage i kolde Danmark og skal finde ud af at leve i det kolde og mørke efterår…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Besøg hjemmefra