En af de dage...

Klar på nye eventyr

Forlader marinaen i dag. Sejler ud på nye eventyr. Men først tager vi lige et stop i vores nye favorit-by og spiser en stor is. Og så videre til den skønne ubeboede ø, som vi også elskede sidst vi var her.
Det har været 4 dejlige dage. Gode oplevelser. Og fine, fine mennesker.
Båden har haft godt af det. Den er blevet spulet i ferskvand og har for en stund været fri for alt det salt, som ellers ligger som et lag overalt. Vandtankene er blevet fyldt op og ankerkæden har fået en kærlig hånd.
Menneskerne her ombord på båden har også haft godt af det. Alle er blevet vasket. Igen og igen. Behovet for at kunne bevæge sig på egen hånd er blevet tilfredsstillet. Drengene har hængt ud med lokale fiskere hver dag. Og fået gode tips og tricks. Og har hygget sig. Liva har fundet et par franske piger – og har leget og leget.
Og Christian og jeg har genopdaget det nemme marinaliv, leget turister og haft gode aftener med nye venner.

Nu savner vi havet. Vi savner at kunne tage en dukkert fra båden. Vi savner blåt, blåt vand – i stedet for dette grumsede marinavand.

Og vi er klar til at tage videre nu. Ikke ungerne. Men Christian og jeg. Så om ca 1 time sejler vi ud på havet igen. Denne gang i bedre vejrforhold. Og mod nye eventyr.

img_3685

img_3646

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En af de dage...