Fødselsdag og en sur fransk læge

Lavtryk, the og efterår

Vi er ramt af et lavtryk lige for tiden. Heftig vind med stød målt op til 44 knob. Vi er derfor rykket ind i lagunen, for at ligge lidt mere beskyttet end ude i ankerbugten. Vi ligger fint og sikkert her, men kan høre på aktiviteten på vhf’en, at vinden skaber problemer for mange. Joller river sig løs, vender rundt, så motoren ligger under vand, hynder flyver og ting mistes. Og så er der selvfølgelig mange der skrider, fordi deres anker ikke holder.
Når de værste squalls rammer os, er der helt gråt omkring os og vi kan ikke se bådene omkring os. Så føler vi os meget små. Og jeg håber sådan at ham lillebror bliver inde i maven indtil dette uvejr er overstået. En tur med veer i 40 knobs vind i en lille bitte dinghy står ikke øverst på listen lige nu… Og det er ikke en mulighed at efterlade ungerne alene på båden i et vejr som dette.
Heldigvis skulle vinden aftage i nat og i morgen er vi forhåbentlig tilbage til de 15-20 knob, som er den mere normale vindstyrke for denne periode.

Indtil da leger vi efterår og nyder at det er helt tåleligt at have tæppe på og drikke varm the (selvom vi gør det iført bikini og badeshorts) Og vores vindmølle producerer så meget strøm, at vi kan se alle de film vi har lyst til…og det er faktisk en form for luksus her på Johanna #efterår

img_0667

2 kommentarer

 • Birgit

  Uha – vent lige med efterår til vi har været forbi jer! Men godt at jeg strikker merino uldtrøje til lillebror 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Efteråret har sluppet os igen. Men merino uldtrøjer er altid noget for os (og lillebror). Og der kommer helt sikkert kolde tider igen…😘

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag og en sur fransk læge