Om Cartagena og kontraster

Liva 8 år – næsten

Lige nu er klokken over 24 hjemme i Damark og Liva er derfor på en måde blevet 8 år. Men her i Cartagena i vores 2 etagers suite i verdens blødeste og hvideste seng, er klokken kun 18 – og derfor er Liva stadig kun 7 år. 8 lyder også som alt for meget, så jeg vil nyde at hun kun er 7 et par timer endnu…også selvom hun hellere vil hænge ud i poolen end på værelset med mig.

I år drømmer Liva om helt andre ting end sidste år – hvor hun mest drømte om snor og chokolade. I år hvor hun fylder 8, synes hun egentlig at hun har det hele… Altså lige bortset fra legetøj, højhælede sko (??), flæskesvær og den der hundehvalp som der snakkes meget om.
Men lige nu tror jeg ikke hun sådan ægte drømmer om meget mere end det hun har lige her: En god veninde helt tæt på hele tiden (også her på hotellet de næste par dage), en venindehalskæde med hjerter der hører sammen og ens henna-tatoveringer på hånden. Når man bliver 8 år er det ligegyldigt hvor i verden man er, bare man har en god ven ved siden af.

img_9851

Livas hånd er den med de meget sorte negle…

img_9852img_9854

3 kommentarer

 • Hildur

  Tillykke med hende, hun ser ud til at have det så dejligt ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgit

  Godmorgen søde Liva og KÆMPE tillykke med dine 8 år 💜🇩🇰💜🇩🇰💜🇩🇰 Du må ha en skøn dag i poolen sammen med alle dine kære og din gode veninde 💞Tænk at du snart også blir STORESØSTER 😍
  Knus fra farmor og farfar 😘😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Karin Olsson

  Hvor lyder det dejligt! Tillykke til Liva – håber hun får (endnu en) fantastisk dag 😊👍🏻🇩🇰🎂🎉🎁🇩🇰

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om Cartagena og kontraster