Nedtælling...

Liva siger farvel…

Det er ikke kun os voksne, der skal sige farvel. Min dejlige Liva er så meget sejere end mig til at sige farvel! Hun har de sidste par dage virkelig dyrket det der farvel…og hun har gjort det med stil, været ægte og super sej! I går sagde hun farvel til sin bedste ven Kalle. Kalle, som hun har kendt altid. Kalle, som har været hendes overbo altid. Kalle, som aldrig nogen sinde har banket på vores dør, men altid bare har vadet lige ind. Kalle, som absolut ikke leger med piger, men alligevel elsker at lege med Liva. Kalle, som har givet Christian det aller bedste kælenavn, fordi han ikke kunne sige Christian og derfor sagde Hassan. Søde, seje Kalle, som godt tør at give store og ordentlige knus.

 

image

Der er også store følelser på spil i børnehøjde. Men hun ser sgu følelserne i øjnene og handler på dem og indrømmer dem – og så fortæller hun søde Kalle om dem i et kort. Vi kan lære meget af Liva!

image

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nedtælling...