Om hverdagen

Mandags-tanker

Så blev det mandag efter en weekend med mange børn, mange behov og ret meget larm. Den blev ikke så rolig, som jeg troede. Men den blev god – på en anden måde.
Nu er mandagen startet. De to midterbørn blev sat på et tog for to timer siden, Sylvester sover lur i barnevognen midt i alt Københavns larm og min store Gustav sender beskeder om, at han savner os. Av. Jeg synes der er alt for langt til Langeland. Og selvom jeg ved, han er det rigtige sted, så er det en svær følelse i dag, hvor jeg ved, at han savner. Han lander alene efter to år så tæt. Vi andre lander sammen. Så er det klart, at han kan føle sig alene. Men det er han ikke. Vi er bare lidt langt væk lige nu.

Liva kører legeaftale for tredje dag i træk. Hun har opdaget en meget sød pige fra klassen og der er god kemi. Og derfor super god karma hos den røde gymnastikpige.

Bertram nyder at have Israels plads tæt på og skateboardet bliver luftet lidt ekstra, nu hvor vi bor her.

Christian bygger og skaber et hjem. Og jeg prøver at lade være med at skælde ham ud i mine tanker, når jeg synes det hele er hårdt. Og når jeg endnu en aften oplever, at have Sylle hængende på mig konstant, eller når jeg (igen) skal skifte en lorteble/tørre en snotnæse/lave en omgang grød.
Det her har vi besluttet. Og vi hænger i. Men det er lidt hårdt. Mest at være alene med alle de følelser. Vi er bare bedst sammen.

Drømmer mig lidt tilbage…bare lige i dag.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om hverdagen