Tenerife nu i bil

Marina-kultur

Det er mærkeligt så stor forskel der er på hvilken stemning og kultur der er i marinaer. Og det er selvfølgelig noget, der skabes af de både og besætninger, der er i marinaen. Christian og jeg snakkede i går om at der er noget særligt ved Santa Cruz marina – og ikke noget særligt på en god måde.

image

Vi har ikke før oplevet, at man kommer hinanden så lidt ved i en marina. Vi har snakket om at det højst sandsynligt hænger sammen med at de fleste folk der ligger her, er ved at gøre klar til Atlanterhavskrydset. Det kræver selvfølgelig både mental og praktisk forberedelse – og det gør nok, at man lukker sig lidt mere om sig selv.
Men vi kunne nu bedre lide de spontane drinks og middage, som vi har oplevet i tidligere marinaer. Og vi kunne selvfølgelig også gøre noget selv. Men måske er vi også mere lukkede lige nu – og på udebane, fordi vi er kommet væk fra den gruppe, vi har fulgtes med siden England og Spanien.

Jeg forsøger at lokke Herr Nilsson hertil – helt klart uden held. Men jeg er jo nødt til at forsøge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tenerife nu i bil