Tilbageblik #2

Martinique – 1.indtryk

Allerede da vi nærmede os Martinique kunne vi dufte, at det her ville blive et sødt og ganske særligt møde. Efter 14 timer på havet, er det helt særligt at komme til en ny ø, et nyt land og allerede 10 sømil fra land – når det er alle lysene i mørket, der fortæller at det er her vi skal hen – kunne dufte øen og landet. Sådan var det da vi ankom til Martinique i mørket. En sød og krydret duft tog imod os og lovede allerede der, at der var en masse gode sager der ventede på os.
Og vi er ikke blevet skuffede. Der er bagerier på hjørnerne af de store boulevarder. Bagerier med baguettes, croissanter og kager i alle former og farver. Og det hele pakkes fint i små nydelige (lyserøde) papirsposer. Helt anderledes end de andre Caribiske øer vi indtil nu har oplevet. Og på en måde lige det vi trængte til. Altså bare for en lille periode.
Løbehjulet er fundet frem fra gemmerne igen og der er rigeligt plads til at løbe og lave tricks. Der er legepladser og boldbaner. Og en masse at lege med. På en måde også lige hvad alle ungerne trængte til.
Vi ligger for anker i Fort De France – i midten af byen. Det tager 3 minutter at sejle fra Johanna og ind til den lille mole. Det passer os så fint.

img_1361 img_1363 img_1364 img_1367

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbageblik #2