Liva - 7 år og helt sej

Martinique næste stop – og tæt på nu

Der bliver tjekket vejr hver dag. Og nu ser det endelig ud til at der er et vejrvindue lørdag eftermiddag. Altså i morgen. Og hvis det holder, kan vi nå til Martinique på et døgn. Det bliver ikke fantastisk sejlads. Men det bliver transportsejlads og vi er nødt til at udnytte dette vindue og komme videre.
Det piner os at sejle fra Mollie flere gange om dagen. Og vi er nødt til at få lukket af for alt det her. Og komme videre til nye oplevelser. Vi får hende ikke med os. Og det er hårdt for alle at slukke for de drømme og forestillinger, som vi alle nåede at bygge op på bare 3 dage.

Og så har vi stadig drømme om det mad-paradis, som vi tror vil møde os på Martinique. Vi er blevet fortalt historier om ægte baguettes til 1 euro. Om udvalg i supermarkederne der ligner det europæiske marked. Om sportsbutikker hvor vi kan købe både SUP-boards og måske en kajak. Og slik som ikke er smeltet sammen til en klump og smager af noget ubestemmeligt (og klamt).

Vi sejler herfra med “Drum” og “7Seas” og mødes forhåbentlig med både Polonica og Sannsipapp på Martinique. Og så dukker der sikkert en masse andre gode både og mennesker op.

I øvrigt er “Drum” en 46 fods Morgan:

img_1182

7Seas er en 39 fods Comfortina:

img_0871

Sannsipapp er en 52 fods Bruce Farr:

img_1052

Polonica er en 40 fods stålbåd (kan ikke huske hvilken og kan heller ikke finde et billede af den lige nu).

Jeg blev bedt om at skrive hvilke bådtyper der egentlig var tale om, når jeg skriver om både vi møder… Og så glemte jeg det igen. For jeg mærker bare om det er en båd der føles som et hjem og om der er plads og gode mennesker. Men jeg ved godt, at det er super relevant og spændende for de fleste sejlertyper, så jeg prøver at huske det fra nu af!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Liva - 7 år og helt sej