Graviditeten får skylden...

Mens vi venter på lillebror…

Tiden lige nu er selvfølgelig præget af ventetid. Vi venter på ham lillebror. Men vi hygger os mens vi venter. Ungerne har indtaget vandet igen efter Jamaica, Cuba og de lange sejladser, hvor det ikke var til at bade.
Vi har fået en god nabo her, Alex fra Tyskland, som både har kajak og drage. Og ungerne hygger sig med at låne hans kajak.
Christian har fået kontakt til alle mulige gode mennesker her på St.Martin og er begyndt at bygge på både, som har fået skader efter Irma. Han har savnet det der træ…
Det betyder jo desværre at han har vores dinghy, når han er væk og de første par dage var vi derfor bundet til Johanna. Men nu har vi lånt en ekstra dinghy – uden motor – og de to seje drenge ombord ror derfor frem og tilbage når vi skal på tur.
Vi har tid. Og ret meget ro på. Og ungerne er helt fantastiske. De har gang i små-projekter og hygger sig. Bertram har lavet en ret sej slangebøsse specielt beregnet til at skyde rotter. Så hver aften når det bliver mørkt, sejler Liva og Bertram ind rustet med lygte og slangebøsse og skyder løs på de mange rotter, som løber omkring ved dinghy-docken. Imens sidder Gustav og får plejet sit teenage-behov for kontakt til den verden, som han lige nu ikke er en del af hjemme i DK. Øens bedste wifi er selvfølgelig fundet og der bliver skrevet, downloadet og hvad man ellers gør når man er teenager.

Vi har det ret ok med ikke at skulle sejle lige nu. Alle har behov for ro og finder det på hver sin måde. Og jeg er ret tung efterhånden. Præcis som det skal være.

img_0585

Christians arbejdsplads..

Christians arbejdsplads..

Træning med udsigt

Træning med udsigt

Min erstatningsmotor, Bertram...

Min erstatningsmotor, Bertram…

2 kommentarer

 • Jette Karin Olsson

  Hvor er I bare seje! Og hvor er det dejligt, at I kan nyde, at der er lidt ro på nu, inden jeres liv (igen) bliver vendt på hovedet 😉 Godt at se!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Ja, det er ret godt med lidtro på inden nye omvæltninger…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Graviditeten får skylden...