Rotten er fanget!

Mod en ny horisont

Lige inden vi tog fra Kingston, fik jeg besked om at “Mod en ny horisont” nu er kommet tilbage fra trykkeriet. Der er snart reception og så skal det der salg bare skydes i gang. For jo flere bøger der sælges, jo flere penge kommer der ind til de ramte.
Og der er behov. Dominica er så skadet at vi stadig får meldinger om skibe fra resten af Caribien, der samler mad og vand ind og sejler det til de mennesker, der lige nu har så lidt.
Jeg ved godt at det sikkert allerede nærmest er glemt hjemme i Danmark. At juleræset er i gang, julefrokosterne skal passes, ungernes kalendergaver købes og pakkes (åh, det savner jeg!) og der løbes stærkt for at nå julearrangementer både i børnehaven og skolen. Og et par orkaner i Caribien holder hurtigt op med at være samtaleemne over snapsen og anden og de lange køer i Netto.

Men, det her er altså vigtigt. Der er familier herovre som ikke kan tillade sig at tænke videre end til hvordan de skal sørge for at deres børn får nok vand at drikke her i heden. De mere priviligerede familier kæmper med at få lov til at låne penge i banken, så de kan få lavet deres tag, så det ikke længere regner ind i stuen. De fleste familier er ikke forsikrede og når de endelig har fået deres lån igennem, skal de til at kæmpe for at finde en håndværker der har tid til at arbejde netop for dem – og ikke en af de mange andre familier der også har brug for hjælp. Men der er familier der kæmper hver dag – på hver deres måde – men fælles for dem er at orkanerne er skyld i det.

Det vil jeg så gerne have at vi hjælper dem med. At det ikke er deres kamp hele alene. Så køb lige den der bog. Det er da en skide god mandelgave-idé! Og marcipangrisen kan altid bruges igen næste år.

Bogen kan købes her!

img_3091

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rotten er fanget!