Så skete det...

Mysteriet (måske) opklaret…

Nu har vi højst sandsynligt opklaret hvilket dyr vi har haft besøg af på båden…

Der var ikke gået et dyr i fælden. Men til gengæld har vi hørt at det ikke er helt ualmindeligt at få besøg af frugtflagermus i netop det område vi lige nu ligger for anker. De bor på en ø lige ved siden af os og flyver sikkert rundt for at finde føde. Og vi har haft bananer hængende… Frugtflagermus spiser efter sigende kun papaya og bananer og det forklarer hvorfor de har ladet alt andet ligge – både i vores frugtnet og på køkkenbordet. Derudover ser det også ud til at frugtflagermus spiser bananer på netop den måde, som vores bananer er blevet spist.

Vi kan google os frem til at lortene matcher ret godt frugtflagermusenes. Og i øvrigt har der ikke været flere lorte siden vi fjernede bananerne fra båden.

Som et lille eksperiment prøver vi i nat at hænge en banan ned fra bommen. Hvis det er frugtflagermus er der en stor sandsynlighed for at der er spist af den i morgen.

Jeg tror jeg er lettet…det kunne jo have været en rotte. Og på en måde ser de ret søde ud de der frugtflagermus:

img_2708

Men tanken om at der har været sådan en inde os spise banan 1 meter fra mig mens jeg sov…det er jeg alligevel ikke helt vild med! Og når man googler frugtflagermus, er der utroligt mange ikke så søde billeder…jeg har valgt det sødeste. Og dermed besluttet at det netop er sådan en lille fyr vi har haft besøg af.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så skete det...