Liva siger farvel...

Næstsidste farvel godt overstået…

Havde en fantastisk og meget hård dag og aften i går! Det blev en lang række af farvel, mange tårer og endnu flere aftaler om at mødes “et sted derude”. I dag har også været hård. Vi (jeg) kan ikke vente mere, ikke tænke flere tanker og ikke bekymre os mere om det, der kommer. Vi har brug for at komme afsted og brug for at mærke alt det, vi har forberedt siden oktober…

image
Og det tror jeg også, at vores familie og venner har brug for. Og så håber jeg at både de – og vi – kan huske på, at det ikke er ægte sørgeligt! Det er et eventyr og det varer kun i 2 år.
Og om 2 år holder vi en fest igen…gad vide om billederne ikke kommer til at ligne disse?

image image image image

image image

 

image

image

På et tidspunkt i går aftes, virkede det helt uoverskueligt og voldsomt. Der var konstant ca 20 mennesker på båden, 20 børn der fangede krabber, ihvertfald 5 børn der lavede vilde spring fra havn til vand, 20 voksne der stod i kø og ventede på at komme på båden, 5-8 teenagers der jagtede Pokemons og så en hel der, der sad i teltet og drak hvidvin og øl. Det var godt vi gjorde det og det var vigtigt. Men det er også virkelig dejligt, at det er overstået.

I morgen er det farvel igen. En del af de dejlige mennesker fra i går kommer og vinker os ud på eventyr. DR kommer og laver sidste optagelser til første afsnit af eventyret (kommer i 21-søndag den 21.8). Jeg kommer (endnu engang) til at gemme mig bag de store solbriller (bare virkelig ærgerligt, at mine egne knækkede den anden dag og jeg derfor er nødt til at låne et par af drengenes). Og så er vi på vej. Så er vi lige der, hvor vi har arbejdet os henimod de sidste 10 måneder! Og når jeg tænker på hvor hurtigt de sidste 10 måneder er gået, så bliver jeg helt bange for at de 2 år flyver for hurtigt.

Men nu tager vi lige afsked i morgen og så kan jeg altid begynde at bekymre mig om det…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Liva siger farvel...