Livas verden

Nedtælling

Der er nedtælling til besøg hjemmefra. I morgen lander de her hos os – mormor, morfar og kusine Johanna (som båden jo er opkaldt efter). Mormor og morfar har vi ikke set siden Barbados i december og Joanna har vi ikke set siden Lissabon i oktober. Det er helt vildt. Og alt for lang tid ikke at se 3 så – for os – vigtige mennesker. De har lejet en lejlighed i Willemstad og Johanna skal bo på båden hos os. Helt tæt på sine fætre og kusine og midt i vores kaos. Det glæder alle sig til.
Det er ikke altid nemt at have sin mor og far så langt væk. Specielt ikke midt i alt det her graviditets-noget. Der ville det være sjovere at have dem tættere på.
Men lige om lidt har vi 10 dage i varmen med oplevelser. Og det giver hele den her familie så meget, at vi ved, at de har lyst til at opleve med os. Og på sigt er det ret rart at have vigtige vidner til alle de her store oplevelser, som vi får os i løbet af vores eventyr. Det er sjovere at dele eventyret med dem man elsker!
Og vi ved godt at det ret tarveligt at snuppe børnebørnene væk fra deres bedsteforældre i 2 år. Så derfor er det jo fedt at de kommer til os. Og til gengæld bringer vi jo et ekstra barnebarn med hjem til Danmark til dem…

Det bliver dejligt at opleve alt det her smukke på ny sammen med dem, som ikke er vant til at være midt i det.

img_9472 img_9470 img_9433

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livas verden