Tilbage i storbyen - Nassau

Nedtælling – afgang mandag

Vi har rykket afgangen til mandag morgen. Vejrvinduet er bare bedre, hvis vi starter mandag. Og i morgen søndag skulle blive en slem regnvejrsdag – og det er sgu for ærgerligt at starte det lange kryds helt drivvåde i gråvejr.

Vi har forladt Nassau. Vi er ikke gode til at ligge i beskidt vand tæt på en by. Vi bruger for mange penge. Finder hele tiden på noget vi mangler – men som vi sikkert godt kan undvære. Vi har været på jagt efter huer. Men fandt kun en til Bertram. Og på jagt efter lange bukser. Vi fandt to par til Gustav. Det er mærkelige forberedelser at skulle købe ind til kolde nætter og regnvejr. Det er godt nok længe siden. Og lige præcis kolde nætter har vi ikke savnet.
De tykke dyner er fundet frem. De har været pakket væk siden vi forlod Tenerife i november 2016.
Der er downloadet mange podcasts til de lange nattevagter og båden er søklar. Lillebrors ene striktrøje og de tykke uldsokker ligger klar.
Båden er fyldt op med både diesel og vand og vi er heldigvis blevet verdensmestre til at bruge meget lidt vand. Vi har 400 liter vand i tankene, 60 på dækket og 50 liter ekstra kildevand. Det betyder at vi har rigeligt – også selvom turen skulle blive længere end vi planlægger. Men det betyder også at der bliver brug for et bad, når vi kommer i marina på den anden side.
Vi har 140 liter diesel i tanken og 86 liter på dækket. Det giver os ca 6 døgn for motor. Det burde være rigeligt, hvis vi ikke frådser med den der motor.

Nu ligger vi for anker ved Rose Island – 5 sømil fra selve Nassau. Det minder lidt om det Bahamas, som vi forlod, da vi sejlede mod Nassau. Men Bahamas er ramt af regn og rusk og vi har en meget grå himmel over os og en del regn. Vi forbereder os på den danske sommer.

Et genbrugsbillede fordi nettet er for dårligt til at overføre nye...

Et genbrugsbillede fordi nettet er for dårligt til at overføre nye…

4 kommentarer

 • Hildur

  Rigtig, rigtig, rigtig god tur over Atlanterhavet! Jeg hepper på jer 😘😘😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristin Botnen

  Så spennende! Vi gleder oss velidg til å følge dere over dammen- og til å høre at dere er trygt i havn på den andre siden💗

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Tak, Kristin. Det var så dejligt at møde jer. Vi er nu i Horta…og turen gik godt. Hils din søde familie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Karin Olsson

  Uhhh – spændende! Og pludselig meget tæt på 😊 Håber I når at finde varmt tøj til alle! Det er altså lidt vildt, at de tykke dyner har været pakket væk i halvandet år!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage i storbyen - Nassau