Juleaften og ro

Nu går turen videre

img_7510

Nu går turen videre til St. Vincent. Vi er færdige med Barbados for denne gang. Det har været dejligt og nyt og vildt og spændende. Det har været aller fedest, da vi fik lov at opleve Barbados fra landsiden – altså bortset fra at vi savnede ham Christian helt vildt. Barbados fra havsiden er ikke lige så fedt. Der er mange dønninger, larm og uro, når man ligger for anker. Og virkelig ucharmerende når man ligger i havn.
Vi skal nu proviantere, uddeklarere og gøre klar til vores videre færd. Hans tager med videre og hopper på et fly den 31.12. – hvor vi nu end er. Det er dejligt fleksibelt med ham – han har ikke bestilt flybillet endnu. Og er klar på flere eventyr med denne her tossede familie.
Barbados vil altid stå som en god oplevelse for os. Og som en oplevelse, hvor noget mangler…men det er jo ikke Barbados’ skyld, at vi valgte at splitte op.
Vi skriver nyt, når vi rammer næste ø. Og begynder næste eventyr.
God jul. Håber I nyder julefrokosterne… Her har vi planer om at tage en rugbrødsblanding frem og spise kartoffelmadder – det er jo en fest! Og så satser vi på at fange en masse fisk på vejen.

5 kommentarer

 • Mikkel

  I skal besøge skolen som hedder Richmond vale academy når i ankommer til st. Vincent, dette er en dansk eget skole, ejeren hedder Jesper og er en rigtig fin fyr som med glæde hjælper med udflugter osv. Jeg har selv været pp Saint vincent 4 gange og besøgte den skole hver gang, der er rigtig fede udflugter til forskellige vandfald og fede gåture!! Blandt andet en gå tur op på toppen af vulkanen som er på øen, en tur på nok 4 timer hver vej! En uforglemmelig oplevelse!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Tak for tippet. Der vil vi klart tage hen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mikkel Efraimsen

   Skolen ligger i byen som hedder Richmond, lige op af vulkanen det er en uforglemmelig oplevelse at være dernede i Caribien man savner det godt nok med alle jeres dejlige billeder! 🙂 forsat god tur!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Hej Mikkel, så har jeg undersøgt lidt om skolen. Det lyder jo som et ret fantastisk sted! Er så glad for at du fortalte os om det. Vi drager dertil i dag eller i morgen. God dag til dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgit

  GLÆDELIG JUL OG FORTSAT GOD TUR! Vi har haft nogle dejlige juledage i SOL🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleaften og ro