Tidlig morgen på Grenada

Måske bestemmer tiden for os…

Se lige hvor vild vores rute ser ud, når den er sat ind i google maps:

img_0990

Er splittet imellem at tænke at det er helt vanvittigt langt og at det da virkelig ikke er særligt langt. Ved ikke hvad jeg skal beslutte mig for… Men det var hyggeligt at genopfriske de forskellige destinationer fra starten af turen. Vlieland i Holland skal vi helt klar tilbage til…men ikke i modvind! Og Porto (som jeg har skrevet før)…helst i solskin.

De mange stjerner over Atlanten, er jeg stadig lykkelig over, at Christian fik lov at samle selv. Måske en anden gang. I en anden tid, Hvor jeg er blevet lidt mere modig. Og måske ikke.

Ungerne sover. Christian spiller guitar. Klokken er 22.45. Båden gynger – helt stille og beroligende. Men vi kan ikke få taget hul på snakken om fremtiden. Så derfor snakker vi om den tid, der allerede er gået. Om det gode og det svære. Måske er det vejen frem, i forhold til at beslutte noget om fremtiden.

Men lige nu virker det ikke muligt. Vi lader tiden gå med de gode ting. Volleyball på stranden med Sannsipapp og en flok skønne lokale unger. Badeture fra båden i bagende sol. Friskfanget fisk i kokosmælk. Skole på en søndag (bare fordi vi selv bestemmer). Guitarspil. Læsning. Og endnu flere gode mennesker omkring os.

Måske ender tiden med at bestemme for os. Og vi har det jo godt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tidlig morgen på Grenada