Logbog Curacao-Colombia

Øjebliksbillede fra Colombia

Fire drenge ml 11-16 år, der leger på stranden. Samler træ, hakker grene med en machete og gør klar til at bygge en hule, som de skal overnatte i. Fire drenge – to fra Danmark og to fra Australien, der bare finder hinanden med det samme og kun er ude på at have det sjovt og have det godt- sammen. Vi har sejlet side om side med dem fra Aruba til Colombia og nu er de endelig sammen på en strand med en masse plads.

To piger i salonen. En fra Danmark og en fra Australien. Høj musik i højtaleren og perler ud over hele gulvet. Røde kinder efter mange timers leg på stranden og i vandet. Krymmel og glasur i hele hovedet efter at have hjulpet med at pynte hindbærsnitter til fest på stranden i aften.

Sovende skipper i cockpittet ved siden af mig. Træt og glad efter kampen med en White marlin. Køleskabet proppet med fisk og klar til grillen – og de næste mange dages måltider. Igen har han fået os sikkert fra et land til et andet, samlet os og passet på os. Han er lidt ligesom et anker. Mit anker. Det er ikke tosset at være i verden med ham.

Lillebror, der spræller i maven. Og minder mig om, at den her familie bliver større. Om et par år sidder der nok en lille flok unger på ca 2 år et eller andet sted på båden har deres egen lille fest.

Jeg tror ikke jeg kunne være et bedre sted lige nu. Tænk hvis jeg for et år siden havde vidst, at jeg ville have det sådan her…

img_2755 img_9762 img_9744

2 kommentarer

 • Helle

  Jeg ser det for mig – ét af de øjeblikke……
  Knus
  Helle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MorfR

  Kære Cille
  Det lyder dejligt afslappende efter en opslidende nat.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Logbog Curacao-Colombia