Hvad koster en jordomsejling?

(Også) dét tager tid…

Det er nu tre timer siden, jeg afleverede Sylle i vuggestuen. Tre timer siden jeg gik ud af døren og væk fra en grædende lille fyr, som (næsten) har forstået, hvad det her vuggestue-halløj går ud på. Jeg har gået med min telefon i hånden, siden jeg gik ud af døren.
Og nu har de lige ringet. Han er faldet i søvn. Helt uden gråd.
Nu sidder jeg i Classens have i solskin med et par timer foran mig.
Da jeg stod op i morges, var jeg næsten klar til at droppe “projekt-vuggestue” – efter fire dages forsøg i sidste uge. Men selvfølgelig skal det ikke droppes, det skal bare have tid (ja, ja fire dage er ikke TID).
Nu har jeg lidt tid her med bare tæer i græsset. Ladcyklen står parkeret og er klar til at hente den lille fyr.

Og endelig har jeg selv tid til at huske på, at nye ting skal have tid. Bådbabyen skal have tid til at lande…
God solskinsdag.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad koster en jordomsejling?