Mandags-tanker

Okay at være stolt

I alle mine morgen-følelser, glemte jeg helt de gode og glade nyheder. Jeg har fået min bog fra forlaget og nu mangler der bare korrektur, inden den skal i trykken. Den bliver fin.

Og den kan stadig forudbestilles her:

Tiden tæller

Selvom den ikke kan ligge under juletræet i fysisk form, kan man jo godt bestille den og lave et fint lille kort (eller noget😉).

I tirsdags fik jeg en mail fra Dansk Forfatterforening med besked om, at jeg har fået tildelt et arbejdslegat…og det er sgu da for fedt! Og jeg skal huske alle de gode ting, midt i det her lidt skøre/hårde liv lige nu.

Jeg har besluttet mig for, at det er okay at være stolt over, at jeg faktisk har fået skrevet den bog med en baby på armen og en familie, der skulle lande efter to år langt væk. Og det der arbejdslegat, det skubber lige til den gode følelse.

 

8 kommentarer

 • Elisabeth Brill

  Hvor er det flot. Stort til lykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Fedt, stort tillykke! Det er dejligt du stadig skriver på bloggen så vi der planlægger lignende eventyr med ungerne får lidt indsigt i hvordan I alle håndterer hjemkomsten og “fremtiden” efter sådan en tur! Vi skal afsted i 3-4 år og selvfølgelig tænker vi på hvordan de små (8/10) især omstiller sig tilbage ved hjemkomst, så det er rart at følge lidt om dette også da det er en lidt overset del af eventyret. Mvh Karina 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Else Lyhne

  Det er bare for vildt, stort tollykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Kæmpe tillykke ♥️😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Karin Olsson

  Hurra for de gode ting! 👍🏻😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Ja, hurra for dem. De dårlige bliver heldigvis hurtigt glemt…😍

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandags-tanker