Om at kede sig og tage stilling

Om at åbne sit hjem (gid vi husker det i DK…)

Vi har haft gæster ombord på båden. Gæster som vi ikke kendte for 1 uge siden. Danske gæster, som vi mødte på fortovet i St. Pierre forleden aften efter vores sejlads med vind, hvaler og efterfølgende vin.
Vi inviterede dem til at besøge os på båden. De tog imod invitationen. Og nu har vi haft en hyggelig eftermiddag/aften med 4 ret skønne mennesker, som vi slet ikke kendte, inden vi hentede dem ved molen i Fort de France. De bor i hus her på Martinique i 5 uger.

img_3777

Det er så fedt. Og det er så dejlig en del af vores eventyr, at møde mennesker – at blive modtaget af mennesker og at åbne sit hjem for fremmede og snakke om hvordan vi lever vores liv forskelligt. Der er ikke plads til det ligegyldige. Eller det ligegyldige får ihvertfald ikke plads. Sjældent har jeg følt mig så tæt på fremmede mennesker, som her i den store fremmede verden. Og så er vi jo nok slet ikke fremmede. Og måske heller ikke så forskellige.

Det bliver ikke sidste gang vi inviterer fremmede mennesker på fortovet i en fremmed by hjem til os. Men det bliver heller ikke sidste gang vi har besøg af den her søde familie.

Gid, gid, gid vi husker at stoppe op hjemme i Danmark og spørge mennesker om de vil være en del af vores liv.

img_3817

2 kommentarer

  • Louise Hjul Andersen

    Det var så dejligt, I inviterede 😊 Vi hyggede os alle fire!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Det var så dejligt, I inviterede 😊 Vi hyggede os alle fire!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at kede sig og tage stilling