Om dumme drømme

Om at komme i havn – og komme hjem

Det hele skal nok gå. Vi har fået havneplads i Svanemøllen. Samme bro som vi lå på inden vi tog afsted – dengang jeg skulle se mit nye hjem og var helt nervøs over om det mon føltes som hjem.
Nu er følelsen helt anderledes. Jeg kan ikke forestille mig et andet hjem end den her Bianca 420. Og jeg kan ikke forestille mig en anden havn end Svanemøllen havn. Og efter 2 år i den store verden, så er det meget rart at vide, hvor det hele er…vaskeriet, badene, cykelparkering, stranden og den nærmeste Netto…den slags fjollede småting som gør, at man kan snakke om det med ungerne, forberede dem og lave gode planer og drømme for fremtiden. Og fortælle dem at cykelturen til de aller bedste venner stadig kun tager 5-10 minutter.
Så den der mail om at nu havde vi en fast plads, den kom lige på rette tidspunkt.
På gensyn Svanemøllen – lige om lidt.

Første møde med båden (mit hjem) i Svanemøllen havn...

Første møde med båden (mit hjem) i Svanemøllen havn…

Og nogen lunde samme udsigt kan jeg se frem til når vi rammer vores havn igen. Det gider jeg godt.

Og nogen lunde samme udsigt kan jeg se frem til når vi rammer vores havn igen. Det gider jeg godt.

5 kommentarer

 • Sidsel

  Jeg har fulgt jer næsten siden i tog afsted – i lever lige det liv vi drømmer om, men vi (læs:jeg) stadig er meget nervøs for at springe ud i.. Min mand synes det bedste næste skridt er til sommer at flytte familien ned på sejlbåden (2 drenge på 8 og 5 og selvfølgelig mor og far) .. Og her er det så nok at jeg overtænker det lidt – hvad med bad om vinteren når der ligger sne, bliver broerne ryttet for sne og is, hvad med vasketøj, hvordan tører jeg lige det om vinteren på sejlbåden osv osv og pludselig synes jeg det er en kæmpe mundfuld at skulle rykke fra møbler, vægge, tørretumbleren etc. Samtidig så skal det hele jo nok gå ? 🙂
  Det er befriende at følge med her, og se at selvom ens hoved indimellem har lyst til at løbe skrigende bort, så kan ens hjerte (eller mand) sagtens få kastet en ud i eventyret alligevel..
  hvordan tænker i om en dansk vinter på båden ? 🙂
  Kh en trofast følger

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Puha, jeg kan sagtens forstå dine overvejelser! Og præcis sådan havde jeg det jo også… Men lige nu virker det uendeligt langt væk. Vores liv de sidste 22 mdr har været skørt, vildt, eventyrligt, fantastisk og hårdt! Vasketøj, indkøb, oprydning og den slags fyldte meget i starten…men det er jo så lige meget nu. Jeg håber og tror at jeg kan tage den følelse med hjem til den danske vinter. I havnen er der i det mindste et vaskeri:) Det er småting i det store billede! Men nu er vi jo heller ikke landet i den danske vinter endnu. Kast dig ud i det! Det er så skønt og det giver jer en oplevelse og et sammenhold for livet! Det betyder ikke at jeg ikke kender til at savne møbler, vægge, vaskemaskine og døre der kan smækkes med…!! Men det andet fylder bare mere. Hvor i Danmark holder I til? Kh Cille

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Vi håber fra sommer at kunne høre til i Kbh (hvor det meste af vores skønne familie bor) men det er lidt en jungle at finde rundt i ventetider for bådpladser og hvilke havne man må bo i hele året ?
   Er det mon en helårsplads i har fundet jer i Svanemøllen og har i stået på venteliste længe ?

   Og lige en lille kommentar – jeg har sådan heppet på at i krydsede Atlanten sammen som familie – jeg glæder mig til at følge med 🙂

   Og tusind tak for dit svar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Ja, kom da til Svanemøllen!! Vi startede med en fast låneplads og fik vores plads efter 3 år. Det er ikke tilladt at bo på båden i Svanemøllen, men man må godt opholde sig der rigtig meget, så længe man har adr et andet sted😉 Det er en jungle!
   Fedt at du heppede på det! Vi glæder os helt vildt og regner med afgang på søndag…

   Og så kom lige til Svanemøllen, ik?! Så har vi lidt naboer…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Karin Olsson

  Godt og trygt at høre! Ja, det må være noget nemmere at forberede sig, når man har et klart billede af, hvad man forbereder sig til 😊👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om dumme drømme