Om Bahamas, havskildpadder og hajer

Om dumme drømme

Bertram drømmer dumme drømme om at komme hjem. Altså vaskeægte drømme om natten. Han vågner om morgenen og er god til at sige det højt. De handler mest gråvejr, vandpytter og kedsomhed. Om ham der slæber sig hjem fra skole og har våde sko og strømper når han kommer hjem. Om ret mange lektier – mest matematik. Om en hverdag, hvor alle bare sidder bag hver deres skærm og ikke snakker sammen. Av.
Nu hvor han har oplevet, hvordan man også kan leve sit liv, bliver det selvfølgelig svært at vende tilbage. Han elsker det her. Og han er så skide god til at være i det.
Så vi laver planer om hvordan det skal blive når vi kommer hjem. Og i virkeligheden skal der ikke så meget til. Han drømmer bare om, at vi også når vi kommer hjem “engang imellem kan spille et spil sammen om mandagen, se en film sammen om fredagen og så se en masse mennesker og være sammen.”
Det kan jeg godt love ham!

img_5206 img_3737

2 kommentarer

 • Jette Karin Olsson

  Åååhhhh – det gør helt ondt i hjertet!! Godt at I kan snakke om det, for i sidste ende er det jo (mest) jer, der bestemmer, hvordan jeres hverdag skal være 😊 Vejret bliver det dog lidt svært at gøre noget ved 😉❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Ja, også i mit hjerte! Men heldigvis siger han det højt. Og heldigvis kan vi nemlig selv bestemme ret meget over den der hverdag! ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om Bahamas, havskildpadder og hajer