Så kom solen...

Om efterårsferie og om at dele

Efterårsferien er ved at være slut. Vi har været hver for sig i familien, men har haft det dejligt, der, hvor vi nu hver især har været.

Planen var jo, at vi skulle have overtaget vores kommende hjem i mandags. At Christian skulle bygge – uden at have dårlig samvittighed over, at resten af familien sad og frøs på båden. Jeg havde planlagt ferie i sommerhus og glædede mig til at vide, at det der byggeri, det skred fremad. Sådan gik det ikke. Vi har stadig ikke overtaget huset endnu, der er ikke bygget en skid, men vi har været i sommerhus og haft det dejligt (ihvertfald 3 af os).

Vi har både været i Nordsjælland og efterfølgende på Møn. Der er blevet lavet bål, lavet æblemost og snobrød, gået ture, besøgt loppemarkeder og hængt ud. Præcis som en efterårsferie med bedsteforældre skal være.

Der har været intens kravletræning på land…

Liva og Malte laver snobrød

Møn – Måske nok et af de pæneste steder i Danmark.

God morgen fra Sylle

Lige om lidt går turen mod Østerbro. Hjem til en kold båd, et fyr, der ikke varmer mere og et køleskab, der er holdt helt op med at køle. Men også hjem til Christian, Gustav og Bertram. Og til en lørdag aften med familien. I morgen hopper Gustav på et tog og rejser tilbage til Langeland – og så begynder hverdagen igen. Vi håber på at overtage huset inden den 1.11. – for hver dag i den her kulde tæller!

Ud af det blå, fik jeg i går aftes en besked fra moderen til en af Bertrams nye venner. Hun tilbød os sin lejlighed i en uge, mens hun drager på ferie med sine børn. Helt vildt tilbud og vi sagde “ja tak”. Og blev igen glade og taknemmelige over, at der findes sådanne mennesker i vores netværk. Som helt uden at kende os særligt godt, har lyst til at hjælpe os. Og lyst til at dele, det de har. Det minder om noget, man kunne opleve ude i den store verden. Og vi oplever det gang på gang herhjemme i Danmark. At folk er så gode og søde. Det er så optur! Og det smitter. Og det er også derfor,  jeg bliver ved at skrive det her og sige det højt, for det er da sådan en verden, vi godt gider at leve i. En verden, hvor man deler det man har – hvad enten det er en lejlighed, en gryde mad eller en masse tid.

Og det betyder så, at når vi hopper “på scenen” for første gang med vores fælles foredrag på torsdag, så tager vi efterfølgende “hjem” i en varm lejlighed, som er vores for en stund. Men først deler vi lige vores historie med dem, som nåede at købe billet. Og deler på den måde en hyggelig aften med mennesker, vi endnu ikke kender. Og vi glæder os vildt!

4 kommentarer

 • Lene Jacobsen

  Er I interesseret i at leje en tom lejlighed i Kbh K i et par måneder eller mindre? Ring 20681574

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Tak for dit tilbud, det var sødt af dig. Vi har heldigvis løst det og snart kan vi (forhåbentlig) flytte ind🙏

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Vi har haft en petroleumsovn i båden til de kolde dage. Vores fyr virker heller ikke.
  Til gengæld.har vi så fået installeret en varmepumpe. Og så må jeg slå en slag for Maeco affugter. Den hjælper på fugtigheden samtidig med at den også afgiver lidt varme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Tak for tippet;) Giver det straks videre til min skipper!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så kom solen...