Skippers logbog

Om fysik, terminsprøve og hverdag

Har aldrig haft så god udsigt som eksamensvagt...

Har aldrig før haft så god udsigt som eksamensvagt…

I går havde vi gæstelærer i 8.klasses fysik. Mads fra Polonica har stået for undervisningen af Gustav og Tobias – både teoretisk og praktisk – på Polonica. Gustavs noter og billeder fra undervisningen vidner om et ret stort udbytte. Og han er glad. Og vi er taknemmelige for at Mads hoppede på den tjans med det samme. Og at han er så god til det. Og at han var med på at tage udgangspunkt i vores bøger, så vi ved at Gusse bliver undervist på det niveau og de temaer, som 8.klasse kræver.
I dag hiver jeg de to drenge igennem en skriftlig 9.klasses terminsprøve…Det foregår ved at de to testramte drenge sidder i salonen med hver deres opgavesæt og jeg sidder i cockpittet i solen og spiller eksamensvagt. Det er cool. Og de tager det meget seriøst og er super seje. Der er gang i skoleriet og det er fedt.

img_1374

I mens hygger de små sig med at overstå skolen så hurtigt som muligt og så lege og lege og lege. Både på land og i vand. Der er ved at opstå lidt kollektiv-stemning her i ankerbugten. Ungerne vil bare helst være sammen. Og det betyder, at der spises lidt på kryds og tværs. Og ture foregår altid med et par ekstra børn. Det er så super hyggeligt.

Fredag er der fælles fødselsdag for Johannes fra Polonica og Johanne fra Drum. En stor fælles fest med boller, kage og skattejagt. Og søndag fylder Marie fra 7Seas 7 år, så står den på fest igen. Og mandag skal Liva have lavet huller i ørene sammen med Marie.

Der er ikke så meget tid til at skrive her. Og det er ikke fordi der ikke sker noget. Men der er mange behov og mange gode oplevelser hele tiden.
Snart spredes alle bådene. Drum og 7Seas sejler hjem til henholdsvis Odense og Berlin. Polonica sætter kursen mod New York. Og vi følger den rute vi har planlagt. Vores hverdag fungerer så godt lige nu, så det er utroligt svært at forestille sig, at det kan blive ligeså sjovt, trygt og dejligt når de 3 både sejler fra os. Men vi ved jo godt, at vi møder andre gode mennesker. Og vi har kontakt med et par både, som sejler fra Danmark til sommer. Dem glæder vi os til at tage imod her i Caribien til december.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skippers logbog