Hund, brødrister og elkoger - ren luksus!

Om hverdagen

Jeg har besluttet mig for ikke at gøre noget halvt. Det er vist én af konsekvenserne ved vores tur langt væk – og vores hjemkomst til en anderledes hverdag”
Derfor har der været stille her på bloggen. Jeg har ikke haft hverken tid eller lyst til at sætte ord på noget som helst. Men nu er der luft igen. Og derfor også en masse ord.

Vi er flyttet i kollektiv og det minder ret meget om barndom. Kollektivets øvrige beboere er min søster, min svoger og min nevø og min niece. Og det er så super hyggeligt og let. Der er fælles indkøb og madlavning og ungerne nyder at være en del af en flok og er så skide søde og gode til at bidrage til, at alt bare kører. Det har fået mig til at tænke, at måske kunne sådan en bo-form være noget for os. Og når jeg så tænker lidt videre, så kan jeg måske godt komme frem til, at det er pisse hyggeligt nu. Men at det måske er endnu mere hyggeligt, fordi vi snart får vores eget lille hjem.

Christian bygger løs på huset og der er kommet virkelig mange vinduer i nu. Snart er der styr på loftet, på skillevægge og på værelser. Og så rykker vi ind. Men indtil da bor vi lige her på virkelig mange madrasser i kollektivet og har det skønt med det.
Vi savner Christian, som sover i huset, men det er okay.

Jeg er stadig helt lykkelig over at have en stor ovn, en brødrister, en elkedel og bad i lejligheden. Jeg er spændt på, hvor længe den tossede lykke-følelse over den slags varer ved. Forhåbentlig længe. For det er jo ret nemt at skabe små og store glæder i livet, hvis man bliver lykkelig af at proppe et brød i brødristeren…eller tænde for en elkedel.

Jeg har været censor de sidste tre dage på min gamle arbejdsplads. Og selvom jeg godt ved, at jeg ikke skal tilbage på en fast lønningsliste, så er det ret fedt, at træde ind i en bygning, som jeg kender så godt. Og træde ind i et rum, hvor der er så mange dejlige mennesker og knus. Og så har det været vildt og dejligt – og tiltrængt, at have lidt tid som mig. Ikke som mor eller kone eller rejsende…men bare som Cille. Sylvester har været hos verdens bedste Mira 6 timer hver dag. Og jeg har – uden pis – fået en mere harmonisk baby hjem. Så alle har sådan set vundet lidt på det (ok, måske ikke Mia, som har knoklet med bådbabyen…). Til gengæld tror jeg hun mener det, når hun siger, at det har været dejligt for hende, at lære min baby bedre at kende. Det er jo lige præcis dét, der er noget af det aller bedste ved at være hjemme. At jeg har sådanne mennesker i mit liv.

I går hentede jeg bogen til korrektur fra forlaget. Heller ikke i den proces med bogen, er der noget der gøres halvt. Det er sgu fedt. Den bliver så gennemarbejdet og der sidder erfarne mennesker og behandler mine ord med seriøsitet og respekt. Det føles godt.

Nu venter en weekend med ro og med virkelig mange børn. Og det i sig selv kunne jo godt lyde ret modsætningsfyldt…men det tror jeg ikke, det er i denne weekend (opdatering følger mandag morgen). De har det godt, de her børn og de er med på, at gøre sig umage med at have den gode tid sammen.

På tirsdag har vi vores tredje foredrag. Det bliver dejligt – specielt fordi vi har set hinanden så lidt den sidste tid, altså min skipper skipper og mig. Det er særligt at gøre det sammen…også selvom han freestyler, ikke medbringer sit talepapir, snakker meget mere om sejlads end vi har aftalt og helt klart snakker mere, end han nogen sinde har gjort før. Det er jo det, jeg er så vild med. Altså at han bare står der, og er helt sin egen med en masse på hjerte. Og i virkeligheden gør lidt modstand mod alt min struktur…

Morgenblikket fra de rødeste og sødeste små.

Christian bygger…eller river ned.

Foredrag i Sejlklubben Sundet.

Vores nye hood! Og Liva, der flytter ting og sager i Christianiacyklen.

2 kommentarer

 • Det lyder virkelig som en god løsning for alle, ikke mindst for børnene.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Ja, det er en god løsning. Og det er jo vildt, som børn er omstillingsparate😁

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hund, brødrister og elkoger - ren luksus!