Nu med polaroidkamera

Om ikke at savne jul

Så er der købt adventsgaver, julepapir og gavebånd. Og det smager alligevel overhovedet ikke af jul. Men nu har jeg gjort, hvad jeg kunne. Og måske, når vi sidder der, på en strand, under en palme, rundt om et bål – og det er den 24.december. Måske føles det så alligevel lidt mere som jul, fordi der ligger et par pakker med fine røde stjerner og guldbånd. Og måske er det slet ikke vigtigt.
Jeg savner ikke julen. Jeg savner ikke butiksvinduer med dansende nisser. Jeg savner ikke julestress. Jeg savner ikke pebernødder. Jeg savner ikke nisseleg på arbejdet. Jeg savner ikke gavelege i 3 (!!) klasser. Jeg savner ikke julearrangementer i 1. og 4. og 8. klasse. Jeg savner ikke juleklip. Jeg savner sådan set ikke at være derhjemme midt i alt det der jule-noget.

Men jeg savner en fjollet og skør og helt rigtigt julefrokost med dem her:

image
Vi har ofte rejst væk i det meste af december og først kommet hjem i starten af januar, så det er ikke ukendt for os. Men det føles selvfølgelig alligevel helt anderledes denne gang.

Jeg sidder og forsøger at overblik over det aller vigtigste til Barbados. Og øverst på listen står der:

  • Svømmefødder, dykkerbriller og snorkel
  • Solcreme

Aller nederst står der:

  • Skolebøger
  • Gaver

Så ved man bare, at alt er i den skønneste orden. Og at det der Barbados bliver helt rigtigt. Og nok meget vandet, sandet og solrigt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu med polaroidkamera