"Jeg vil hjem"...

Noget om indkøb

Dagens eneste projekt i dag var at købe ind. Og det betyder jo ikke at svinge op på cyklen, drøne ned til den nærmeste Netto, fylde mekanisk i kurven (fordi man ved hvor alt i butikken er placeret), stille sig i kø, betale, bakse med at få alle poserne til at være på cyklen, drøne hjem og pakke ud. Og have brugt ca 30 min fra man forlod sin hoveddør til man var hjemme igen.

Men her på Grenada er det ikke sådan det foregår. Bland andet er cyklen skiftet ud med vores elskede og uundværlige dinghy:

img_1099
Nej her er indkøbshistorien en noget anden. Her startede vi klokken 10.15 med at samle skrald og smide det i dinghy’en, derefter samlede vi børn og smed dem i dinghy’en, så tjekkede vi om alle havde deres klip-klappere, så opdagede vi at et barn manglede et par (og man må ikke komme ind i supermarkedet uden sko). Da de var fundet, startede vores dinghy-mester Bertram motoren og sejlede os mod broen. Her væltede vi alle op på broen – nu meget våde på grund af dønninger- og gik op på hovedvejen for at finde en bus. Efter ca 15 minutters ventetid, kom bussen endelig. Vi væltede ind i bussen, hvor der sad ca 18 mennesker i forvejen (og vi snakker altså en minibus med sæder til ca 10…). Så kørte vi i ca 20 minutter i bagende hede med meget høj musik. Stod af bussen. Gik ca 5 minutter og ventede derefter på den næste bus. Den stoppede ca 20 meter fra os og ville have os til at løbe. Det gjorde vi. Inde i bussen, nu endnu mere svedige. Kørte ca 10 min. Så stod vi af. Gik ca 15 minutter for at komme til supermarkedet. På vejen mødte vi Polonica…snakkede med dem i varmen. Endelig inde i supermarkedet. Så var der et barn der var ved at dø af tørst…

I supermarkedet er alt placeret på en måde vi ikke helt kan gennemskue. Oliven er for eksempel ikke i samme gang som pesto. Saft er heller ikke sammen med juice. Mælk kan man finde lige efter grøntsagerne osv osv… Så vi brugte lang tid. Meget lang tid. Og vi fyldte 3 ret store kurve. Så stillede vi os i kø og væltede varer på båndet. Og her på Grenada er der altid søde mennesker der pakker for én…men det gør ikke selve kasse-seancen hurtigere. Tværtimod. det tager så lang tid. Færdig i kassen og ud i en taxa. Vi kunne ikke have det hele i en bus med skift, mennesker osv. Blev sat af ved broen og vores dinghy. Alle poser, børn og klip-klappere i dinghy’en. Motor i gang. Sejle hjem. Alle poser op af dinghy. Alle poser tømmes. Frugt og grønt vaskes i en klor-opløsning (for at undgå de der skide dyr), dåser skylles. Alt på plads under gulv, i skabe, på hylder osv. Skrald gøres klar til næste tur i land.
Og så er klokken 14.30. Det var den indkøbstur.
Nyd lige næste gang i hopper på cyklen og drøner i Netto.

Men det var så også dagens projekt. Og så er det okay, at det tager lidt længere tid. Nu øves der guitar i salonen… Og det er ok at det ikke har stået på hele dagen!

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Jeg vil hjem"...