Rejsebrev fra ungerne

Om Irma

Mormor, morfar og Johanna tog fra Curacao tidligt i går morges. Med fly til Miami, hvor planen var at de skulle videre med Norwegian til København. Men alle fly blev aflyst og nu er de strandet lige der, hvor Irma forventes at ramme meget snart.
I forvejen er det helt uoverskueligt at sige farvel – og ikke vide hvornår vi ses igen. I forvejen er det trist og sørgeligt og alle går rundt i en lidt tung stemning… Men derudover er det ikke helt til at bære, at de lige nu er havnet midt i orkanens center. Og at de skal sidde der i usikkerhed og ikke vide hvornår de kommer hjem, hvor voldsomt orkanen rammer og i øvrigt være helt på udebane. Det er jo nemt at sige, at jeg ville ønske at vi havde beholdt dem her indtil den dumme orkan var passeret. Men virkelig mange skiftende meldinger og informationer fra flyselskaberne, usikkerhed om Irma og en planlagt studietur for Johanna gjorde, at vi gjorde alt hvad vi kunne for at få dem lidt tættere på at være hjemme. Og nu sidder de der. Og Irma nærmer sig. Og José følger lige efter.
Og så er det på en måde ligegyldigt om vi har frugtflagermus, rotter eller rigtige mus…jeg gider bare godt have, at de snart er hjemme i sikkerhed.

Det er næsten ikke til at bære at mange af de mennesker der allerede er blevet ramt af Irma, nu allerede skal forberede sig på José. At alle dem der enten allerede har fået smadret deres hjem eller endelig har åndet lettet op over at Irma er væk, nu igen skal gøre sig klar til usikre dage og sikre sig selv og deres hjem – hvad enten det er en båd eller et hus.

img_2723

 

2 kommentarer

 • Jette Karin Olsson

  Det er næsten ikke til at bære! Vi tænker meget på jer i disse dage, og jeg har netop tænkt, at I må have mange relationer til både personer og steder, som er blevet/bliver berørt 🙁 Det er svært, når naturen er så stærk og ubønhørlig. Glad for at I er i sikkerhed og er sikker på at også mormor og morfar og Johanne kommer godt hjem igen! Knus fra Jette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   De er heldigvis i sikkerhed og ved godt mod. Værre er det for alle de lokale i nordcaribien, som har mistet alt. Tak for din tanke. Knus tilbage

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejsebrev fra ungerne