Alle de ting man (åbenbart) godt må sige til gravide...

Om mange oplevelser…

Så er de landet for et par dage siden. Med kufferter, kys og gaver. En masse bøger, rugbrødsblandinger og andre små bidder af Danmark. Og med overskud og klar til at opleve Curacao.

Det er skønt at have endnu en teenager på båden. Og med den her teenager, er det hele bare nemt. Søde Johanna glider ind, som om hun aldrig har lavet andet end at være ombord på “Johanna”. Jeg er ikke helt sikker på vi har lyst til at gå af med hende igen…

img_2097Vi har lejet en minibus. Og med den er det pludselig ingen sag at komme rundt på øen. For en lille stund er det ikke os, der står i varmen og venter på bussen. Det er luksus. Og minibussen bruges dagligt.

img_9566

Mormor og morfar har lejet en lejlighed på den anden side af Willemstad. Et dejligt sted, hvor sofaen og fjernsynet er i høj kurs (specielt hos vores teenager, som allerede fra morgenstunden glæder sig til at stene på sofaen med discovery kørende hele aftenen). Her er det bare nemt at lave mad og vi nyder at vores lille bitte varme køkken er skiftet ud med et større i en uge.

Sådan ser ægte afslapning ud...

Sådan ser ægte afslapning ud…

Og samtidig glæder vi os også om aftenen til at komme hjem på Johanna igen. Det er ikke så tit vi er væk fra hjemmefra hele dagen og aftenen. Og om morgenen glæder vi os til at komme tilbage til mormor og morfar . Så alt er lige som det skal være.

I dag har vi været på stranden. En ny strand, som vi ikke har været på før. Ikke spor luksus, men helt fin for os.
Og alle ungerne indtog stranden på hver deres måde:

Bertram gør klar til badetur.

Bertram gør klar til badetur.

Teenageren gør ikke klar til så meget...

Teenageren gør ikke klar til så meget…

img_2101

Vi har nået så mange ting på de 4 dage de har været her nu. Været på slaverimuseum (som ungerne mente var spild af tid og penge…), i Willemstad (og ventet på broen i bagende hede) og set de meget farvestrålende bygninger, været på stranden og lavet barbecue på båden.

img_1678 img_2689

img_9511 img_9525

Det er dejligt at blive fyldt op. At høre om alt det derhjemme. Og at lave helt andre ting end vi gør i vores hverdag. Og at være sammen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alle de ting man (åbenbart) godt må sige til gravide...