Om ikke at savne jul

Om sponsorerede indlæg

Forleden dag skrev jeg et indlæg om Norwegian (læs her). Det var sponsoreret – og det gjorde jeg tydeligt opmærksom på, for det skal man jo. Jeg gjorde også tydeligt opmærksom på, at vi havde taget et valg om, at det var rigtigt for os at have det samarbejde med Norwegian, fordi det gav god mening i forhold til, hvor vi er i vores liv lige nu og hvad der er relevant for os. Vi har sagt nej til andre firmaer og andre aftaler. Og det vil vi gøre fremadrettet, hvis ikke det giver mening i forhold til bloggen og os.

Men vi vil bestemt også sige ja fremadrettet, hvis vi mener det passer ind på bloggen OG hvis vi kan stå inde for firmaet/produktet. I får med andre ord kun den her type indlæg, hvis vi er sikre på, at vi kan stå inde for det og hvis det er relevant for bloggen. Men når det så sker, så er det lidt fedt, at der kommer noget ind på kontoen – og at det ikke kun går den anden vej. De her 2 år er vi uden nogen som helst form for indtægt (heller ikke den kvartalsvise børnecheck, som nogle har spurgt om vi stadig modtager). Og så pynter det en smule, når der kommer små beløb ind. Det finansierer måske en is til ungerne eller en kold fadøl til skipper (men det er altså i den størrelsesorden og ikke noget vi bliver rige af).

Og så et billede af verdens gladeste pige med virkelig mange fregner. Bare fordi jeg lige opdagede, at der er kommet endnu flere på næsen:

image

 

3 kommentarer

 • Daniel

  Det er super fint med sponsor indlæg!

  Gør endelig det! Og gerne mere hvis det kan hjælpe jer.

  Men tænk over at gøre det mere direkte til reklame, få dem til at skrive et oplæg eller lign., så det er mere relevant for modtager (mig) – og ikke hvor godw norwegian er for jer… eller en mere direkte og korrekt review – også om lidt skidte ting.

  (Synes ikke dit indlæg var så godt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Hej Daniel. Tak for din kommentar og idéer.
   Jeg lover at øve mig til næste gang…det var første gang vi prøvede, så der er måske plads til forbedringer. God dag til dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Daniel

   Har tænkt lidt over hvad de andre cruisere gør – for det meste er det produkt reviews. En time-out fra deres normale narrativ og så laver de et produkt indlæg.

   Man kunne godt mærke at i havde tænkt over hvordan/hvad sponsore kan/skal lave på jeres blog – men giv den bare gas – hvis i kan tjene lidt på det er det fedt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om ikke at savne jul