Mysteriet (måske) opklaret...

Orkanen Irma

Selvom dagligdagsting som flagermus, lus og et køleskab der strejker, fylder en del i vores hverdag, så er vi selvfølgelig meget optagede af orkanen Irma. Vi går fri her på Curacao. Det eneste vi mærker til den er total mangel på vind, mange snakke om vejret og så selvfølgelig bekymringer for mange af de mennesker vi har mødt på vores vej og som nu befinder sig rundt omkring de caribiske øer. Vi får beskeder om safehouses, lukkede skoler og proviantering til overlevelse i huse, hvis det bliver nødvendigt.
Vi føler med de mange mennesker som lige nu forbereder sig på en voldsom orkan. De lokale, som står overfor at få ødelagt deres hjem og de forretningsdrivende, som mister deres indtægt. Og selvfølgelig de mange mennesker som bliver ramt endnu værre.

Selvom vi er langt væk fra orkanen, så føler vi os tæt på. Netop fordi vi har været mange af de steder, hvor der er stor risiko for ødelæggelser. Det er ikke for sjov med den her orkansæson! Og vi bliver igen mindet om hvor vild naturen er og hvor udsatte vi er her i den store verden.

img_2710

 

2 kommentarer

  • Hans

    Ja det er en hidsig dame den Irma. Det er godt at i ligger hvor i er. Håber der snart kommer ro på. Kh Hans

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mysteriet (måske) opklaret...