Sige mere nej...

Planer for 2019

Udsigten her fra min lille krog…

Jeg har planer om, at 2019 skal blive sådan et år, hvor vi får sparket vores hverdagsliv og arbejdsliv i en retning, som giver os tid sammen. Og et hverdagsliv og arbejdsliv, som giver mening…som ikke føles som en kamp. Ihvertfald ikke en kamp, som virker umulig at vinde.

Jeg har en masse tanker i mit hoved og jeg drømmer om at kaste mig over det hele. Men jeg har også en lille bådbaby, som jeg skal være hos lige nu. Og det kan være svært, at få det til at harmonere. Jeg kæmper med at finde balancen ml at have lyst til at sætte projekter i gang, at lukke mig inde og skrive en masse, at ringe skøre mennesker op og mødes med dem og lave planer, at have en plan – og så det aller vigtigste, at kysse på min baby og resten af min lille familie.

Anden juledag bliver i år brugt på at pleje min syge mand. Julefrokost i familien er droppet på grund af for meget snot, de tre store unger er taget i biografen og jeg sidder foran brændeovnen og ser på min sjove baby. Han har simpelthen så veludviklet en humor og han ligner en, der godt selv ved det! Og det i sig selv, er en ret fed kombi hos sådan en lille fyr!

I dag tømmer jeg hovedet. Og accepterer, at jeg glæder mig til at være andet end mor og kone. Prøver at hvile i, at jeg selvfølgelig efter mere end to år, glæder mig til mine egne projekter. At hoppe på min cykel og mødes med mennesker – uden at have fire børn bag mig eller ovenpå mig (må nok acceptere, at de altid vil være i mine tanker…og det er okay). Og at være i en proces eller et projekt i flere sammenhængende timer end en baby-lur varer.

  • I 2019 vil jeg have gang i gode projekter.
  • Jeg vil skabe mig et arbejdsliv, hvor jeg har plads og tid – og hvor jeg får energi.
  • Jeg vil skrive mere – også flere bøger.
  • Jeg vil samarbejde med mennesker, som godt tør at tage chancer – og som er sjove.
  • Jeg vil huske tiden og bruge den rigtigt.
  • Jeg vil være modig.

Og så vil jeg forsøge at skabe et arbejdsliv, som indeholder en masse forskellige ting.  Og et arbejdsliv, som ikke nødvendigvis behøver at foregå kl 8-16…

Og derudover aner jeg ikke hvilken retning det vil gå – men det vigtigste er jo, at jeg nu ved, at det ikke gør ondt at ændre retning og at det faktisk kan være sundt, at vælge om.

Og selvom vi klarer den med en løn lige nu, så bliver det lidt sjovere at tjene lidt penge selv…

Send mig en besked, hvis I er stødt på et menneske, som er skide god til sådanne processer, som jeg står i lige nu. Altså en, som er skide god til at stille spørgsmål og godt tør. Jeg trænger til en snak med sådan en. Helt alene. Uden min familie. Bare for lige at starte 2019 med også at give plads til mig selv.

Og glædelig jul fra havnen❤ Vi havde en skøn juleaften. Og to virkelig stenede dage efter juleaften. Præcis som det skal være.

Sylvesters første jul gik præcis som den skulle…han sov det meste af aftenen.

Og teenagerens jul gik også tip-top…han fik sin elguitar.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sige mere nej...