Nu med ny ven...

Portimao – og en meget vigtig opslagstavle

I går var vi på tur til Portimao og opleve noget andet end Lagos. Og mega vigtigt…købe et insta-kamera, som jeg kan bruge til at dokumentere alle de skønne og dejlige mennesker, som vi møder på vores tur. Jeg har fået lov at indtage den ene væg i salonen… Og jeg skriver “fået lov”, fordi det faktisk virkelig holdt hårdt, at få ham skipper-bæstet til at sige endeligt ja. Han har noget med vægge – og noget med huller i vægge – noget med elefantsnot på vægge – noget med klisterbånd på vægge – og en hel masse andre ting på vægge. Så han var ikke meget for, at der skulle ske noget med hans fine væg. Men altså for helvede, det er jo vores hjem. Og sådan en tom væg, som bare skal være tom indtil vi kommer til Danmark om 2 år og hænger et fjernsyn op, det er sgu da for kedeligt. Så nu har jeg kæmpet for en opslagstavle til alt det hyggelige i virkelig lang tid. Og nu, nu lykkedes det endelig.
Ungernes ugeplaner kan hænge der. Og så billeder af de dejlige mennesker, som vi møder og hænger ud med i løbet af de næste 2 år. Og så billeder af dem vi savner hjemme i DK. Så den skal altså åbenbart være stor, den der opslagstavle. Men nu har han sagt ja. Og nu er opslagstavlen købt. Og sat op. Og de første ting er allerede på plads. Liva har sat sit savne-brev fra Siri op og klippet 2 hjerter ud og skrevet “Kalle og Liva” på det ene og “Siri og Liva” på det andet. Hun har altså fuldstændig fanget opslagstavle-konceptet…
image

Kameraet er endnu ikke købt. Det var ikke til at finde i Portimao. Men det kommer. Farmor har lovet at købe et med fra Danmark. Og hun lander
Bortset fra køb af opslagstavle og hygge med Herr Nilsson, var der ikke det store at komme efter i Portimao. Måske fordi det var gråvejr og det regnede.

Da vi kom hjem på båden igen regnede det stadig. I dag vågnede vi til solskin og skippermøde på Ramses kl 10. Det ser sådan her ud:

image

Resten af dagen stod den på indkøb og oprydning. Indkøb til 5 personer i 4,5 dage fylder sådan cirka så meget her:

image
Og måske farvel til Herr Nilsson, som ikke skal til Tenerife – men sejler til Las Palmas. Og som måske har besluttet først at sejle på tirsdag. Det bliver trist. Vi har haft det så skønt med dem. Men jeg håber, at de kommer og besøger os på Barbados (med fly).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu med ny ven...