Om kaktus-tur og glade børn

Rastløshed og farvel

Og så har den der følelse af rastløshed indfundet sig igen. Og det er jo ikke fordi vi bare sidder stille og glor – tværtimod er vi nærmest i krig. I krig mod det lille dyr, som afgør om vi kan sejle videre eller ej.
Vi kender godt den her følelse og jeg har også beskrevet før – både her og her. Men bare fordi man godt kender en følelse, betyder det jo ikke at den bliver nemmere at være i. Den bliver bare nemmere at genkende og måske har man udviklet strategier for hvordan følelsen skal tackles.

Jeg kender jo også godt følelsen af sorg over at skulle tage afsked.
Og på trods af at jeg er virkelig god til at genkende følelsen, har jeg endnu ikke udviklet holdbare strategier for hvordan den skal tackles. Jeg ved, at vi om et par dage skal sige farvel til Polonica, som vi har ligget ved siden af de sidste par uger – og som på mirakuløs vis har befundet sig lige ved siden af os til næsten samtlige fødselsdage på den her tur. Vi har ofte været fra hinanden, men har mødtes efter et par måneder. Men fra nu af bliver vores rute forskellig. De har et år mere end os og har gode planer. Vi skal føde en baby et sted herude og krydse Atlanten i maj – og så venter Danmark og en anden slags hverdag.
Jeg bliver ved med at øve mig. De der strategier skal nok komme. Og ellers acccepterer jeg bare, at jeg er “sådan én”, som ikke elsker at sige farvel.
Vi håber i øvrigt på afgang mod Aruba torsdag eller fredag. På Aruba venter Irie Rose på os og så er der gensyn med gode venner. Og gensyn er jeg ret god til. Det er trygt og godt at følges med andre – specielt på det stræk fra Aruba til Cartagena. Det vil skipper skrive lidt mere om, for det er vist ikke kun for sjov. Og derfor bliver vejrudsigten ret vigtig inden afgang.

Lidt billeder fra en skøn tid her på Curacao. Hvor Johanna, mormor og morfar hjalp os med – igen – at få øje på at vi er midt i paradis.

img_9575

img_9618 img_9643 img_9655 img_9658

img_2689 img_9558 img_2099 img_2702 img_2703 img_9592

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om kaktus-tur og glade børn