Marinaliv, enhjørning og ingen fødsel endnu

Rejsebrev fra ungerne (ukendt nummer)

Man tænker nok, at nu kommer der et indlæg om fødsel…men nej. Ham lillebror har vist ingen planer om at komme til tiden. Og på en måde passer det jo fint til det liv vi lever herude i verden. Der er jo absolut ingen planer der holder her hos os (eller tages særligt seriøst længere…) og selvfølgelig heller ikke hvornår fem bliver til seks.

Hverdagen er stadig nem (ej, nemmere…ikke nem!) i marinaen. Jeg er stadig virkelig træt. Christian nyder stadig sit træ-liv og får lov at nørde med alt muligt. Ungerne larmer, venter, klarer mere end de plejer, skændes lige så meget som de plejer, køber ind og her hjem, spiller virkelig mange racerspil på deres telefoner og lever et hverdagsliv helt tæt med en meget gravid mor. De klarer det hele og brokker sig sjældent.

Til gengæld skriver de stadig rejsebreve. Og i onsdags var deres seneste rejsebrev i Østerbro avis.

Det kan læses her: rejsebrev fra Østerbro avis

Det føles som virkelig lang tid siden vi var på Curacao, i Colombia og på San Blas. Tiden flyver stadig, selvom vi venter på lillebror…

img_3440

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marinaliv, enhjørning og ingen fødsel endnu