Om en lorte tur - men nu er vi her

Rottebåd – once again

Vores båd har udviklet sig til klam rotte-båd. Jep, vi har fået en rotte ombord igen. 2 nætter langskibs i en marina, fordi vi skulle i karantæne og tjekkes i hoved og røv og nu har vi fået husdyr igen.
Første tegn var bitte små bidemærker i et æblestykke, som Liva havde lagt til sit nye kæledyr, Egon, som er en baby-kæle-gekko. Vi slog det hen og tænkte at så uheldig kunne man da ikke være…

Resten gik således:
Klokken 21.10
Alle er gået tidligt i seng efter en lang helt fantastisk dag på Bob Marley museet. For en gang skyld et museum, som alle gider og er optagede af. Super fed oplevelse.
Klokken 23.30
Gustav råber hysterisk “far!”, “mor!”. Han har hørt en rotte udenfor sin dør, som har væltet ting på gulvet og er en smule hysterisk og vil gerne have hjælp. Eftersom han jo på ret mange måder er min søn (også på den der lidt hysteriske omkring rotter, kakerlakker m.m.) tænker jeg helt ærligt, “ja, ja…”
Der er ikke noget at se, men vi sætter 2 fælder op. Et bur, som vi havde held med at fange rotten i sidst og en klapfælde. Og så går vi i seng og prøver at sove.
Held vildt meget uden at kunne sove, vender og drejer både Christian og jeg os i sengen.

Klokken 00.45
Vi kan høre “noget” der gnaver inde bag vores skabe i kahytten. Pis.

Klokken 01.15
Et højt “klap” høres fra badeværelset og efterfølgende starter de klammeste dyreskrig. Rotten er i fælden. Jeg råber til Christian at han skal tage en balje og smide over fælden og han står klar mens han griner det mest hoverende grin jeg nogen sinde har hørt – altså til rotten. Pludselig vrider rotten sig og slipper ud af fælden, flygter tilbage i hullet og efterlader os i chok. Liva og Bertram vågner ved skrig, grin og efterfølgende “neeeeeej”-lyde. Gustav sover som en sten, på trods af at alt dette foregår lige udenfor hans dør.
Vi har jo desværre hørt at rotter er ret kloge små dyr, så den går nok ikke i en klapfælde igen. Men vi efterlader bur-fælden og håber på det bedste.

Resten af natten går med at vende og dreje sig. Sukke og overveje om der venter os samme cirkus som sidst. Vi falder endelig i søvn. Sent.

Klokken 07.18
Vi vågner og fortsætter kampen. Ret trætte. Gustav vågner og da han hører om nattens kamp, er han klar til at forlade båden og hoppe på et fly hjem (jep, han er min søn).

Planen er nu at forlade båden. Lade skipper få fred til at tømme båden (igen). Måske ligger den halvdød et sted, måske bliver det en jagt der minder om den på Curacao.
Og fremadrettet holder vi os fra marinaer.

Så er rotte-pakken fundet frem igen...vi bare elsker det!

Så er rotte-pakken fundet frem igen…vi bare elsker det!

2 kommentarer

 • Jette Karin Olsson

  Puha, hvor klamt!! Jeg håber, I har mere held denne gang med hurtigt at få fat på den! God jagt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Endnu ingen rotte i fælden…men vi skal nok få den satan!! Tak

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om en lorte tur - men nu er vi her