Nyt fra os

Rotten er fanget!

På et eller andet tidspunkt mellem Kingston og Port Royal er den lille satan gået i fælden. Den nåede altså ikke at bo hos os ligeså længe som den anden rotte. Og den var dum nok til at hoppe i en klapfælde 2 gange. Vi havde fået indtryk af at rotter var sådan nogle helt enormt kloge små fyre, som aldrig ville gå i samme fælde 2 gange. Så vi var en smule nedtrykte over at den slap ud første nat.

Bertram har googlet og bygget og vi har haft 4 forskellige typer af fælder på båden. Men det skulle altså blive en helt almindelig klapfælde med chorizo som lokkemad, der blev dens endeligt. Klapfælde var placeret under Christians og min seng og da der hen af eftermiddagen (fredag) begyndte at lugte virkelig slemt, skruede vi bunden af sengen og der lå den. Meget tilfredsstillende og virkelig irriterende at vi havde nået at splitte alt ad. Ved nærmere eftersøgning, opdagede vi at den havde nået at gå i vores toiletskab og gnave sig igennem pillepakker og pilleæsker – og et helt glas af de nyindkøbte jernpiller fra San Andrés måtte ryge ud. Og så har den stået på seriøs rengøring efter.
Og nu er vi færdige med rotter her ombord på Johanna, tak.

Og så rolige har vi set ud de sidste par dage...uden rotter ombord.

Og så rolige har vi set ud de sidste par dage…uden rotter ombord.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt fra os