Østerbro avis

Så kom dagen.

Jeg vidste godt, at den her dag ville komme. Men det betyder ikke, at jeg er klar til den.

Har lige afleveret Liva i 3.klasse i et fint klasselokale hos hendes nye søde lærer og klassekammerater. Bertram er i 6.klasse hos sin søde lærer og sine nye klassekammerater. Gustav blev kørt til Langeland i går og flyttede ind i sit hjem for det næste år. Christian er cyklet på arbejde. Sylvester sover.

Det regner. Jeg har solbriller på. Og det er nødvendigt.
Hold nu kæft hvor jeg savner dem allerede. Hvad lavede jeg, før vi tog på langtur? Hvordan klarer man sig uden sin teenager i et helt år? Hvordan kan man vænne sig til ikke at have dem alle helt tæt på? Og hvorfor er her så stille?

Og så sidder du måske og tænke “Slap dog af. Sådan lever vi jo alle sammen og mon ikke du lige skulle tage dig sammen og give familien plads“. Og det ved jeg godt jeg skal. Og jeg prøver også. Og jeg siger det ikke højt til mine søde unger. Men bare fordi alle lever sådan, behøver det jo ikke at være den rigtige måde at leve på…

Men det er det rigtige for os lige nu. Og jeg ved godt, at mine unger har brug for det, og at de kan klare det. Og jeg ved godt, at jeg vænner mig til det. Men det er en omvæltning. Og jeg skal lige bruge lidt tid.

Sådan ser en efterskole-dreng ud. Og ja, han er blevet højere end mig…jeg vil bare så nødigt indrømme det!!

10 kommentarer

 • Troels

  Christian klarede det fint. Så ham både på vej på arbejde og på vej hjem. Meget målrettet, ingen slinger på cyklen og en nogenlunde balance.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Det er simpelthen så utroligt rart at vide😉 Hvor er det godt med spioner på Østerbro, der kan holde øje med min mand og hans balance…! Hvordan klarer han det i dag?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jankeh

  Åhh det må være så svært, og det er jo også en kæmpe omvæltning!
  Husk jeg sidder ikke langt fra dig med en baby der skal trilles i ny og næ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Cille.
  Jeg kan så godt genkende dine følelser og reaktioner. Vi kom hjem fra et halvt års rejse for to år siden og jeg synes, det var SÅ svært.
  Jeg følte jeg burde være glad og taknemmelig – og det var jeg selvfølgelig også. Men der var bare så stort et tomrum. Jeg var vandt til at være så tæt på mine drenge, vidste præcis hvordan de havde det og kunne være en del af deres liv. Når hverdagen starter igen, mister man bare den der samhørighed og nærværret. Ville ønske jeg havde haft nogen at tale med, som forstod hvordan jeg havde det.
  Håber du giver dig selv lov til at være i savnet, det er så naturlig en reaktion på jeres adskillelse. Glæden og taknemligheden kommer jo helt af sig selv, når man tænker tilbage.
  Tanker til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Tak. Dejligt at du kender og forstår. Det er faktisk en ret vigtig del af at rejse ud…altså at man vender hjem og det er svært! I dag er ok. I morgen…det aner jeg ikke.
   Tak for dine tanker

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det må virkelig være en kæmpe omvæltning. Kan sagtens følge dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Ja, det er vildt! Sidste år svømmede vi med delfiner denne dag (den 14.8.) – i dag smører vi madpakker og siger farvel.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Karin Olsson

  Åh Cille – føler med dig! Det er hårdt! Måske skal du – ligesom resten af familien – også indgå i nogle andre fællesskaber i løbet af dagen sammen med Sylvester? Men det ved du sikkert godt – det her jo bare DAGEN og du skal have lov til at være ked af det. Stort knus fra Jette (Karin Olsson)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Ja, av. I dag er jeg lige i det her. I morgen…det vil tiden vise.
   Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Østerbro avis