Noget om udsalg

Sådan går dagene…

De her billeder illustrerer ret godt hvad ungerne får deres dage til at gå med. I øjeblikket er bommen trukket ud over fribordet med en preventer. Det giver mange gode timers leg både for små og store børn. De kravler op på den og hopper i vandet og svømmer hen til badeplatformen og hopper i igen…
Eller de kravler op på søgelænderet og hopper i vandet. Igen og igen.
Når de bliver trætte af at gøre det samme igen og igen, enten svømmer eller padler de hen til Drum og hopper i fra deres båd.

img_2823 img_2829 img_2814

img_2820 img_2825
Det er meget klart at de er virkelig trætte om aftenen. Bertram faldt i søvn på sofaen den anden aften. Bare sådan midt i det hele med alt sit tøj på.
Og Liva snorksover lige når hun lægger hovedet på puden. Til gengæld er hun så frisk, når hun vågner om morgenen.
Gusse diskuterer ikke helt så meget sengetider. Han er helt med på at gå i seng med musik eller en bog. Han gjorde sin mor meget stolt i går, da han spurgte om han ikke måtte begynde på “Planen” af Morten Pape. Jeg har kæmpet med at få ham til at læse nok. Derfor kunne det være ret skønt, hvis det kommer lidt af sig selv fra nu af. Faktisk har vi snakket ret meget om “Planen” her på båden, fordi både Christian og jeg elskede den. Og Drum har lige haft lånt den. Så måske er det bare det, der skal til…at vi snakker så meget om en bog, at hans nysgerrighed bare gør at han MÅ læse den. Ny strategi! Det er så skide godt med nysgerrige børn, der ikke vil gå glip!

2 kommentarer

 • Hildur

  Fedt I alle sammen læser Planen! Jeg vil anbefale Forsoning af Aydin Soei, hvis I har mulighed for at få fingrene i den. Den ville Gustav også kunne læse, og der er masser af samfundsvidenskabelige diskussioner i den som du kan tage op med ham, så er det fag klaret i skolen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Den skaffer jeg! Tænker tit på dig når Planen er oppe og vende hos os…det var jo dig der gav mig den. Tak for det!❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om udsalg