Natsejlads og tanker

#4 Samtalen rundt om morgenbordet

[wpsocialite]

Vi er vågnet i Figuiera da Foz. Det har regnet i nat og alt er lidt vådt. Liva var på besøg på en dansk båd i går. De savnede deres børnebørn og var klar på et besøg. Liva nød opmærksomhed og omsorg fra et par bedsteforældre. Hun hyggede, fik gave, cola og chokolade og hun fik snakket en masse. Over morgenmaden snakker vi om hvad de havde snakket om.

Liva: De synes jeg var så god til fiskenavne. Jeg sagde, at det havde jeg lært af dig, Gusse.

Mig: Hvilke fisk kender du da?

Liva: Mulder, makreller og klaptorsk…

image

 

Jeg er rimelig sikker på at Liva har gjort alt hvad hun kunne for at imponere de søde “reserve-bedster” og jeg er også sikker på at der er blevet grinet på den båd.

Vi har derfor kastet os over skole nu…Liva har tema om dyr!

3 kommentarer

 • Signe

  Elsker de dage der starter med en stille kop kaffe på kontoret, imens jeg læser med på din blog 🙂
  Har aldrig rigtig forstået blog-universet (udover alle dem med opskrifter), men nu er jeg pludselig fuldstændig grebet af jeres. Så sidder jeg her midt i hverdagen og drømmer om at gøre som jer, når mine unger engang er lidt ældre – og når modet har vokset sig meget større.
  Håber at I får en vidunderlig tur! Jeg læser i hvert fald med hele vejen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Tak, for dejlig morgenbesked! Gad på en måde godt lige nu, at det var mig, der sad på kontoret med kaffe og læste en andens blog om at være modig… Men heldigvis er der flest af de sjove dage. Og vi er stadig midt i tilvænning. Jeg håber for dig – og dine børn – at du kaster dig ud i det. Og jeg vil fortsætte med at skrive om vores tur. Både det skønne og det hårde, for det er selvfølgelig ikke kun rosenrødt at tage på eventyr. Hav en dejlig dag på kontoret!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Tak, for svar!
   Er sikker på, at kaffe er bedre hos dig – du behøves i hvert fald ikke at drømme om min …
   Oh, og mandag bliver det altid til en ekstra lang kop kaffe, for så ligger der mange indlæg fra weekenden. Det er dog det aller bedste!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Natsejlads og tanker